Ana SayfaDizilerZümrütüanka 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt'e Ne Oluyor?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt’e Ne Oluyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Zümrütüanka, 17. yeni bölümüyle 31 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Abbas, Zümrüt’ün başına silah dayayıp onu öldürmeyeceğini, eğer Serhat’tan ayrılmazsa sevdiklerini tek tek öldüreceğini söyleyip onu serbest bırakır. Eve geldiğinde kimseye olanlardan bahsetmez. Nevbahar, Ülfet’ten Meliha ile Latif’in evleneceğini duyunca bebeğini erken doğurur. Serhat, Niyazi’yi bulup konuşturur. Abbas’ın, annesini. babasını ve de amcasını öldürdüğünü öğrenir. Onu bulup başına silah dayar. O sırada Zümrüt, içeri girip Serhat’a engel olmaya çalışıyor. Zümrütüanka 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zümrüt’e ne oluyor?

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt’e Ne Oluyor?

Zümrütüanka 17. bölüm 1. fragmanında; Serhat, Zümrüt’ü ikna edip tekrar beraber olmak istiyor. Ama Zümrüt, kabul etmiyor. Azimet, oğullarının mezarının başında göz yaşı döküyor. Onlara kıyanın yine kendi canı olduğunu söyleyip ağlıyor. Hamit, Sühandan’la konuşup onun gönlünü alıyor. Zümrüt, birden evde düşüp bayılıyor.

İşte Zümrütüanka 17. bölüm 1. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Serhat, kızını kaçırıldığı yerde bulup eve getirir. Eve geldiğinde Zümrüt’ün olmadığını anlar. Abbas, Zümrüt’ü orada bulur ve ondan Serhat’tan ayrılmasını. hatta ilk bulduğu kişiyle evlenmesini ister. Aksi taktirde sevdiklerini tek tek öldüreceğini söyler. Zümrüt, eve döner ve korkusundan kimseye bir şey söyleyemez.

Zümrüt, babası ve hemşireyle tekrar evlerine döner. Evde yiyecek bir şeyleri kalmaz. Zümrüt, iş aramaya başlar. Kahvaltıda, Ülfet, Nevbahar’a bir an evvel karnındaki çocuğu doğurmasını, düğün kuracaklarını söyleyiverir. Nevbahar’dan ne düğünü diye sorunca, Azimet hanımın Meliha’yı Latif’e istediğini, kendisinin de kızını ona verdiğini açıklar.

Nevbahar’ın sancıları sıklaşıp hastaneye kaldırılır ve çocuğunu doğurur. Oğlu olan Nevbahar, çocuğunun ismini Zümrüt’le Serhat’ın koymasını ister. Serhat’ta, bebeğe Umut ismini verir. Abbas, bebeğini ve karısını görmeye gelir. Ama, karısı ona bebeğini göstermek istemez Abbas, zorla hastaneden çıkartılır.

Sühandan, Hamit’i terk edip eve döner. Ama onu aklından çıkaramaz. Sühandan, Hamit’i bir kadınla otururken görünce kıskanıp onunla konuşmaya gider. Ama Canan, o gelince gecelikle ortaya çıkar. Sühandan, Hamit’den boşanma işlemlerini başlatmasını ister. Zümrüt, Cihan’ın yanında işe başlıyor. Serhat, Deniz’e boşanma protokolünü imzalatmanın sevinciyle Işık’ı, Cihan babasına götürüyor. Orada Zümrüt’ü görünce çok kıskanır. Ona Deniz’den boşanacağını ve yeniden evleneceklerini söyler. Ama Zümrüt, eskisi gibi olamayacaklarını söyler.

Niyazi’nin izini bulan Serhat, onunla konuşmaya gider. Ondan, babasının, annesinin ve amcasının katilinin Abbas olduğunu öğrenir. Ama Niyazi, işin içine Azimet’in olduğunu söylemez. Serhat, Abbas’ın yerini bulup karşısına çıkıp ona silahını çeker. Zümrüt, annesinden onların yerini öğrenip oraya gider ve Serhat’ı çok sevdiğini, katil olmasını istemediğini söyler.

 Zümrütüanka 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Serhat’ın Abbas’ı Öldürmesine Mani Olabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler