Ana SayfaDizilerZümrütüanka 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Serhat'ın Abbas'ı Öldürmesine Mani Olabilecek...

İlgili Postlar

Zümrütüanka 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Serhat’ın Abbas’ı Öldürmesine Mani Olabilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Zümrütüanka, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Abbas, Zümrüt’ün başına silah dayayıp onu öldürmeyeceğini, eğer Serhat’tan ayrılmazsa sevdiklerini tek tek öldüreceğini söyleyip onu serbest bırakıyor. Eve geldiğinde kimseye olanlardan bahsetmiyor. Nevbahar, Ülfet’ten Meliha ile Latif’in evleneceğini duyunca bebeğini erken doğuruyor. Serhat, Niyazi’yi bulup konuşturuyor. Abbas’ın, annesini. babasını ve de amcasını öldürdüğünü öğreniyor. Onu bulup başına silah dayıyor. Zümrüt, Serhat’ın Abbas’ı öldürmesine mani olabilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Serhat’ın Abbas’ı Öldürmesine Mani Olabilecek Mi?

Zümrütüanka 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serhat, kızını kaçırıldığı yerde bulup eve getiriyor. Eve geldiğinde Zümrüt’ün olmadığını anlıyor. Abbas, Zümrüt’ü orada buluyor ve ondan Serhat’tan ayrılmasını. hatta ilk bulduğu kişiyle evlenmesini istiyor. Aksi taktirde sevdiklerini tek tek öldüreceğini söylüyor. Zümrüt, eve dönüyor ve korkusundan kimseye bir şey söyleyemiyor.

ZÜMRÜTÜANKA 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, babası ve hemşireyle tekrar evlerine dönüyor. Evde yiyecek bir şeyleri kalmıyor. Zümrüt, iş aramaya başlıyor. Kahvaltıda, Ülfet, Nevbahar’a bir an evvel karnındaki çocuğu doğurmasını, düğün kuracaklarını söyleyiveriyor. Nevbahar’dan ne düğünü diye sorunca, Azimet hanımın Meliha’yı Latif’e istediğini, kendisinin de kızını ona verdiğini açıklıyor.

Nevbahar’ın sancıları sıklaşıp hastaneye kaldırılıyor ve çocuğunu doğruyor. Oğlu olan Nevbahar, çocuğunun ismini Zümrüt’le Serhat’ın koymasını istiyor. Serhat’ta, bebeğe Umut ismini veriyor. Abbas, bebeğini ve karısını görmeye geliyor. Ama, karısı ona bebeğini göstermek istemiyor. Abbas, zorla hastaneden çıkartılıyor.

Sühandan, Hamit’i terk edip eve dönüyor. Ama onu aklından çıkaramıyor. Sühandan, Hamit’i bir kadınla otururken görünce kıskanıp onunla konuşmaya gidiyor. Ama Canan, o gelince gecelikle ortaya çıkıyor. Sühandan, Hamit’den boşanma işlemlerini başlatmasını istiyor. Zümrüt, Cihan’ın yanında işe başlıyor. Serhat, Deniz’e boşanma protokolünü imzalatmanın sevinciyle Işık’ı, Cihan babasına götürüyor. Orada Zümrüt’ü görünce çok kıskanıyor. Ona Deniz’den boşanacağını ve yeniden evleneceklerini söylüyor. Ama Zümrüt, eskisi gibi olamayacaklarını söylüyor.

Niyazi’nin izini bulan Serhat, onunla konuşmaya gidiyor. Ondan, babasının, annesinin ve amcasının katilinin Abbas olduğunu öğreniyor. Ama Niyazi, işin içine Azimet’in olduğunu söylemiyor. Serhat, Abbas’ın yerini bulup karşısına çıkıp ona silahını çekiyor. Zümrüt, annesinden onların yerini öğrenip oraya gidiyor ve Serhat’ı çok sevdiğini, katil olmasını istemediğini söylüyor.

 Zümrütüanka 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas İçin Hesap Verme Günü Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler