Ana SayfaDizilerÇocukluk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir'in Büyük Pişmanlığı Ne?

İlgili Postlar

Çocukluk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir’in Büyük Pişmanlığı Ne?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen yeni dizisi Çocukluk, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mavi’yi evlat edinmek için yeni bir aile geliyor. Evlat edinmek istemeyen Mavi, onların önüne Bambi’yi getirip onun kendisinden daha şirin olduğunu söylüyor. Bambi ise, ailesinin öldüğünü Mahir’den öğreniyor. Kabullenmeyince Mahir ile Ayşegül. onun teyzesinden bir ricada bulunuyorlar. Bambi, teyzesinin oynadığı oyundan sonra, artık annesi ile babasının cennete gittiğine inanıyor. Çocukluk 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahir’in, büyük pişmanlığı ne?

 Cuma Dizileri 2020

Mahir’in Büyük Pişmanlığı Ne?

Çocukluk dizisi 4. bölüm 1. fragmanında; Çocuklar, Mahir’in börekçiye aşık olduğunu onun için kendilerine oradan börek alıp getirdiğini düşünmeye başlıyor. Dilsiz çalışan Mahir’in o kadına aşık olduğunu zannedip ona bir buket gül alıyor ve ona vermesini istiyor. Mahir ise, durumun öyle olmadığını o kadının oğlunu öldürdüğünü ve kendisinin kötü biri olduğunu söylüyor.

İşte Çocukluk 4. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUKLUK 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bambi, hayalindeki yaşattığı aileye benzeyen bir aileyi görüp onların yanına gidiyor. Onlara kendisini de evlat olarak almalarını istiyor. Kızlar, onu bulup kendilerini onun kız kardeşleri olarak tanıştırıp Bambi’yi eve getiriyor. Mavi’yi, yetimhanede büyüyen bir çift evlatlık edinmek istiyor. Ama Mavi, kendisi yerine Bambi’yi onlara getiriyor.

Ayşegül, Bambi’nin henüz bir aileye gitmeye hazır olmadığını anlayıp araştırmaya başlıyor. Onun bir teyzesi olduğunu öğrenip Mahir’le birlikte onun yanına gidiyor. Kadın, kız kardeşi ve eniştesi kazada öldükten sonra, kendisininde hasta bir oğlu olduğu için ona bakamayacağı için onların yanına verdiğini anlatıyor.

Mahir ile Ayşegül, durumdan emin olduktan sonra Bambi’ye bu durumu nasıl anlatacaklarını düşünmeye başlıyorlar. Bambi, biraz hayal peres olduğu için onu anne ve babasının öldüğünü inandırmak için onun teyzesinden yardım istiyorlar. Bambi’nin teyzesi, beyaz bir elbise giyip onun karşısına çıkıp annesi olduğunu ve babasıyla onu cennetten izlediğini söylüyor.

Bu gördüklerinden sonra Bambi, mutlu bir şekilde kalkıp arkadaşlarına gördüklerini anlatıyor. Ayşegül, Mahir’e, aslında pek göstermese de onun çok iyi bir baba olduğunu söylüyor. Mahir’in gözleri yaşarıyor ve Ayşegül’den evine gitmesini istiyor.

 Çocukluk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Bambi’ye Ailesinin Öldüğünü Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler