Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın'ın Kız Kardeşi Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın’ın Kız Kardeşi Ortaya Çıkıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 27. yeni bölümüyle 9 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nare, Sancar’ı yaralı bir şekilde bulur. Akın ise, hayatını kaybeder. Kavruk ile Nare, Sancar’ı kulübeye götürüp kırıklarını orada tedavi etmeye çalışır. Kahraman, ameliyattan çıkar. Nare, onunla konuşup şikayetini geri almasını ister. Kahraman, şikayetini geri almak istemez. Ama Nare’nin Ceylan’ı görüp tanımasıyla işler değişir. Nare, Sancar’ı hastaneye götürürken polisler gelir. Gediz, Sancar’ı Akın’ı öldürmek suçundan polise ihbar eder. Sefirin Kızı 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akın’ın kız kardeşi ortaya çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Akın’ın Kız Kardeşi Ortaya Çıkıyor!

Sefirin Kızı 27. bölüm 1. fragmanında; Sancar, hastanede kendisine geliyor ve doktorlar onun bacaklarını hissedip hissetmediğini anlamaya çalışıyor. Akın’ın kız kardeşi olduğunu söyleyen doktor bir kadın ortaya çıkıyor. Kahraman ondan. kardeşini öldüren birinden intikam alıp almayacağını soruyor. Doktor olan Akın’ın kız kardeşi Sancar’ı ameliyata almak istiyor. Nare, Akın’ın bir kız kardeşi olduğunu bilmiyor. Bakalım, bu kadın gerçekten Akın’ın kız kardeşi mi? Yoksa Kahraman’ın tuttuğu sahte doktor mu?

İşte Sefirin Kızı 27. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Akın’la Sancar, uçurumdan aşağı düşüyor. Akın, oracıkta ölür. Sancar ise, ağır yaralı bir şekilde bulunur. Vücudunun her yeri kırık olan Sancar’ı, Nare ile Kavruk kulübeye taşır. Onu hastaneye de götüremezler. Kahraman’ı vurduğu için hemen tutuklanmasını istemedikleri için orada tedavi etmeye çalışırlar. Kavruk’un dedesinden duyduğu yöntemle Sancar’ı iyileştirmeye çalışır.

Kavruk, bir dana bulup Sancar’ı onun postunun içine yatırır. Kahraman, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ameliyata alınan Kahraman, hayatta kalır. Öte yandan Halise, kalp krizi geçirir. Nare ile Müge, Kahraman’ın yanına gidip ondan ifadesini geri almasını ister. Kahraman, Sancar’ın iyileşir iyileşmez kendisini öldüreceğinden korktuğu için şikayetini geri almaya yanaşmaz.

Nare, hastanenin önünde Ceylan’ı görüp onu tanır. Ceylan, Nare’yi görür görmez kaçar. Nare, onun bindiği arabayı takip ettirip onu yakalatır. Birlikte Kahraman’ın yanına gidip onun ifadesini geri almasını sağlarlar. Öte yandan, Gülsiye ile Halise’nin konuşmalarını dinleyen Elvan, Yahya’nın kendisini Dudu’yla aldattığını öğrenip yıkılır.

Halise, Dudu’yla konuşmaya gittiğinde oğlunun uçurumdan düştüğünü öğrenir. Sancar’ın ateşi düşmez. Kavruk, onun halasına gidip durumu anlatır. Araları bozuk olan Feride, Sancar’ı tedavi etmeye gitmek istemez. Ama sonra dayanamayıp gider. Sancar’ın belinde kırık olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyler.

Kahraman, şikayetini geri alınca Nare, ambulans çağırıp Sancar’ı hastaneye götürmek için hazırlanırken karşısında polisleri görür. Gediz, Kahraman’ın ifadesini geri aldığı öğrendikten sonra karakolu arayıp Sancar’ın Akın’ı öldürdüğünü ve uçurumun oraya gömdüğünü ihbar eder. Nare, Gediz’i görünce Sancar’ı ihbar ettiğini anlar.

 Sefirin Kızı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gediz Sancar’ı Polise İhbar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler