Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gediz Sancar'ı Polise İhbar Ediyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gediz Sancar’ı Polise İhbar Ediyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nare, Sancar’ı yaralı bir şekilde buluyor. Akın ise, hayatını kaybediyor. Kavruk ile Nare, Sancar’ı kulübeye götürüp kırıklarını orada tedavi etmeye çalışıyor. Kahraman, ameliyattan çıkıyor. Nare, onunla konuşup şikayetini geri almasını istiyor. Kahraman, şikayetini geri almak istemiyor. Ama Nare’nin Ceylan’ı görüp tanımasıyla işler değişiyor. Nare, Sancar’ı hastaneye götürürken polisler geliyor. Gediz, Sancar’ı Akın’ı öldürmek suçundan polise ihbar ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Gediz Sancar’ı Polise İhbar Ediyor!

Sefirin Kızı 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akın’la Sancar, uçurumdan aşağı düşüyor. Akın, oracıkta ölüyor. Sancar ise, ağır yaralı bir şekilde bulunuyor. Vücudunun her yeri kırık olan Sancar’ı, Nare ile Kavruk kulübeye taşıyor. Onu hastaneye de götüremiyorlar. Kahraman’ı vurduğu için hemen tutuklanmasını istemiyorlar ve orada tedavi etmeye çalışıyorlar. Kavruk’un dedesinden duyduğu yöntemle Sancar’ı iyileştirmeye çalışıyor.

SEFİRİN KIZI 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kavruk, bir dana bulup Sancar’ı onun postunun içine yatırıyor. Kahraman, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ameliyata alınan Kahraman, hayatta kalıyor. Öte yandan Halise, kalp krizi geçiriyor. Nare ile Müge, Kahraman’ın yanına gidip ondan ifadesini geri almasını istiyor. Kahraman, Sancar’ın iyileşir iyileşmez kendisini öldüreceğinden korktuğu için şikayetini geri almaya yanaşmıyor.

Nare, hastanenin önünde Ceylan’ı görüp onu tanıyor. Ceylan, Nare’yi görür görmez kaçıyor. Nare, onun bindiği arabayı takip ettirip onu yakalatıyor. Birlikte Kahraman’ın yanına gidip onun ifadesini geri almasını sağlıyorlar. Öte yandan, Gülsiye ile Halise’nin konuşmalarını dinleyen Elvan, Yahya’nın kendisini Dudu’yla aldattığını öğrenip yıkılıyor.

Halise, Dudu’yla konuşmaya gittiğinde oğlunun uçurumdan düştüğünü öğreniyor. Sancar’ın ateşi düşmüyor. Kavruk, onun halasına gidip durumu anlatıyor. Araları bozuk olan Feride, Sancar’ı tedavi etmeye gitmek istemiyor. Ama sonra dayanamayıp gidiyor. Sancar’ın belinde kırık olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söylüyor.

Kahraman, şikayetini geri alınca Nare, ambulans çağırıp Sancar’ı hastaneye götürmek için hazırlanırken karşısında polisleri görüyor. Gediz, Kahraman’ın ifadesini geri aldığı öğrendikten sonra karakolu arayıp Sancar’ın Akın’ı öldürdüğünü ve uçurumun oraya gömdüğünü ihbar ediyor. Nare, Gediz’i görünce Sancar’ı ihbar ettiğini anlıyor.

Sefirin Kızı 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Akın’la Birlikte Uçurumdan Aşağı Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler