Ana SayfaDizilerBarbaros Dizisinin Oyuncuları Buluştu

İlgili Postlar

Barbaros Dizisinin Oyuncuları Buluştu

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros dizisinin başrol oyuncuları biraraya geldi. Oruç Reis’i canlandırması için Engin Altan Düzyatan ile anlaşma sağlanmıştı. Dizinin kadrosuna dahil olan ikinci isim belli oldu. Detaylar haberimizin devamında….

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

Barbaros Dizisinin Yeni Oyuncusu Kim?

Yakında TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros dizisi Osmanlı İmparatorluğu’nun Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesini konu alıyor. Oruç Reis’i canlandırması için ilk olarak Çağatay Ulusoy ile anlaşma sağlanmıştı. Fakat Ulusoy ile yaşanan anlaşmazlık sonucu Engin Altan Düzyatan ile anlaşma sağlandı.

Dizinin kadrosuna katılan ikinci isim ise son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Ulaş Tuna Astepe. Oyuncu Barbaros dizisine denizlerin fatihi Barbaros Hayrettin Paşa karakteri ile dahil oluyor.

ES Film imzalı dizinin kadrosu oluşmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’den ilk fotoğraf geldi. Barbaros dizisinde Oruç Reis’e hayat verecek olan Engin Altan Düzyatan ve kardeşi Barbaros’u oynayacak Ulaş Tuna Astepe yapım şirketinde bir araya geldi.

barbaros-dizisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler