Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Safiye'ye İsyan Bayrağını Çekiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Safiye’ye İsyan Bayrağını Çekiyor!

TRT 1’in yeni gözde dizisi Masumlar Apartmanı, 9. yeni bölümüyle 10 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İnci, dedesinin seslenmesiyle Han’ın yanına gidemeden eve döner. Ertesi gün, Han’a orada o saatte ne işi olduğunu sorar. O da babasının kendisinden para istediğini onun için orada buluştuğu yalanını söyler. Han, İnci’ye bir ev alır. Ama İnci, buna pek memnun olmaz. Memduh, Ege’nin paralı okuduğunu okul parasını da Han’ın ödediğini öğrenir. Han ise, eline bir kutu çikolata alıp Memduh beyden İnci’yi Allahın emriyle ister. Masumlar Apartmanı 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülben, Safiye’ye isyan bayrağını çekiyor.

Salı Dizileri 2020

Gülben Safiye’ye İsyan Bayrağını Çekiyor!

Masumlar Apartmanı 9. bölüm 1. fragmanında; Gülben, Esat’a mesaj çekip, onun nasıl olduğunu, birlikte çay içip içemeyeceklerini soruyor. Toplantıda olan Esat, yanlışlıkla Gülben’e kalp gönderiyor. Safiye, Gülben’in mesajlaştığını anlayıp onun okuduğu kitapları dışarı atıyor. Gülben, yaptıklarını ondan öğrendiğini söyleyip, ablasına onun gibi davranıp, onun için değerli olan annesinin kıyafetlerini sokağa camdan fırlatıyor. Yaptıklarını ondan öğrendiğini söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 9. bölüm 1. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, bulduğu yüzükle abisinin karşısına geçip sırrını bildiğini söyler. Safiye, annesinin ölüm yıl dönümü için evi baştan aşağı temizleye koyulur. Gülben’in sakladığı abisinin yüzüğü elektrik süpürgesinin içine kaçar. Han, Gülben’le konuşur ve ona zamanı gelince açıklayacağını söyler. O yüzüğünde kendisi için çok değerli olduğunu hazır olduğu zaman kendisine vermesini ister.

Esat, Esra’ya bir buket çiçek gönderir. Durumu Han’a anlatır. Han, Esat’ın konuşmalarından Esra’nın ondan kendisi hakkında ondan bilgi aldığını anlar. Birde yurttaki o olayı anlattığını duyunca sinirlenir. Esat, Esra’nın kendisini aramadığından Han’ın haklı olduğunu anlıar. Onu arayıp acil konuşmaları gerektiğini Han hakkında olduğunu söyler. Esra, koşarak gelir. Esat, Han hakkında olduğunu duyunca geldiğini Esra’nın yüzüne vurur.

İnci, Han’a gecenin o saatinde orada ne aradığını sorar. O da babasının tefecilerden kaçtığını ve orada kendisiyle buluştuğunu ona istediği parayı verdiği yalanını anlatır. Ertesi gün Han gidip, İnci’nin babasına söylediği yalana ortak olması karşılığında bir zarf dolusu para bırakır. İnci’yi kaybetmek istemeyen Han, ona bir sürprizi olduğunu söyleyip yeni aldığı eve götürür. Ama İnci, şehirden uzakta ev almasına birde, kendisine sormadan böyle bir şey yaptığı için Han’la tartışır.

Memduh, Ege’nin devamsızlığını konuşmak için okuluna gider. Orada Ege’nin burslu değil paralı okuduğunu, parayı da Han’ın verdiğini öğrenir. Durumu İnci’de öğreniyor. Han, eline aldığı bir kutu çikolata ile Memduh beyle konuşmaya gelir. Ona Allahın emriyle İnci’yi kendisine istediğini söyler. Memduh bey, donup kalır.

Masumlar Apartmanı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Memduh Han’a Ne Yanıt Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler