Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Memduh Han'a Ne Yanıt Verecek?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Memduh Han’a Ne Yanıt Verecek?

TRT 1’in yeni gözde dizisi Masumlar Apartmanı 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İnci, dedesinin seslenmesiyle Han’ın yanına gidemeden eve dönüyor. Ertesi gün, Han’a orada o saatte ne işi olduğunu soruyor. O da babasının kendisinden para istediğini onun için orada buluştuğu yalanını söylüyor. Han, İnci’ye bir ev alıyor. Ama İnci, buna pek memnun olmuyor. Memduh, Ege’nin paralı okuduğunu okul parasını da Han’ın ödediğini öğreniyor. Han ise, eline bir kutu çikolata alıp Memduh beyden İnci’yi Allahın emriyle istiyor. Memduh, Han’a ne yanıt verecek?

Salı Dizileri 2020

Memduh Han’a Ne Yanıt Verecek?

Masumlar Apartmanı 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, bulduğu yüzükle abisinin karşısına geçip sırrını bildiğini söylüyor. Safiye, annesinin ölüm yıl dönümü için evi baştan aşağı temizleye koyuluyor. Gülben’in sakladığı abisinin yüzüğü elektrik süpürgesinin içine kaçıyor. Han, Gülben’le konuşuyor ve ona zamanı gelince açıklayacağını söylüyor. O yüzüğünde kendisi için çok değerli olduğunu hazır olduğu zaman kendisine vermesini istiyor.

MASUMLAR APARTMANI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esat, Esra’ya bir buket çiçek gönderiyor. Durumu Han’a anlatıyor. Han, Esat’ın konuşmalarından Esra’nın ondan kendisi hakkında ondan bilgi aldığını anlıyor. Birde yurttaki o olayı anlattığını duyunca sinirleniyor. Esat, Esra’nın kendisini aramadığından Han’ın haklı olduğunu anlıyor. Onu arayıp acil konuşmaları gerektiğini Han hakkında olduğunu söylüyor. Esra, koşarak geliyor. Esat, Han hakkında olduğunu duyunca geldiğini Esra’nın yüzüne vuruyor.

İnci, Han’a gecenin o saatinde orada ne aradığını soruyor. O da babasının tefecilerden kaçtığını ve orada kendisiyle buluştuğunu ona istediği parayı verdiği yalanını anlatıyor. Ertesi gün Han gidip, İnci’nin babasına söylediği yalana ortak olması karşılığında bir zarf dolusu para bırakıyor. İnci’yi kaybetmek istemeyen Han, ona bir sürprizi olduğunu söyleyip yeni aldığı eve götürüyor. Ama İnci, şehirden uzakta ev almasına birde, kendisine sormadan böyle bir şey yaptığı için Han’la tartışıyor.

Memduh, Ege’nin devamsızlığını konuşmak için okuluna gidiyor. Orada Ege’nin burslu değil paralı okuduğunu, parayı da Han’ın verdiğini öğreniyor. Durumu İnci’de öğreniyor. Han, eline aldığı bir kutu çikolata ile Memduh beyle konuşmaya gidiyor. Ona Allahın emriyle İnci’yi kendisine istediğini söylüyor. Memduh bey, donup kalıyor.

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Memduh Beyle Konuşmaya Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler