Ana SayfaDizilerBaraj 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nermin Öleceğini Söyleyip Ayşe'yi Nazım'a Bırakıyor!

İlgili Postlar

Baraj 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nermin Öleceğini Söyleyip Ayşe’yi Nazım’a Bırakıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, Ayşe’ye DNA testi yaptırıyor. Sonuçlar çıkana kadar evde kalmalarına izin veriyor. Tarık ile Zahra’yı, gece ormanda gören adam yeni mühendis çıkıyor ve onu tanıyor. Mezarın olduğu yerde inşaat yapılacağını duyan Tarık, tutuşmaya başlıyor. Kazı sırasında mezar boş çıkıyor. Zahra, gördüğü kişi karşısında donup kalıyor. Yoksa Halil ölmedi mi? Ayşe, Nazım’ın kızı çıkıyor. Nermin, çok hasta olduğunu öleceğini söyleyip, Ayşe’yi Nazım’a bırakıp gidiyor.

Salı Dizileri 2020

Nermin Öleceğini Söyleyip Ayşe’yi Nazım’a Bırakıyor!

Baraj 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Nazım’ın evlenme teklifine henüz bir cevap vermiyor. Ama ona aşık olduğunu Zerrin’e itiraf ediyor. Nazım, Nehir’e Ayşe’nin DNA testinin sonucu çıkana kadar evde kalacaklarını daha sonra onları göndereceğini söylüyor. Nehir, Ayşe kızı çıkarsa ne yapacağını soruyor. O da, onlara para göndereceğini koruyacağını söylüyor. Nermin, DNA sonucu çıktıktan sonra onlara bir açıklama yapacağını söyleyip sürekli telefonda birileriyle görüşüyor.

BARAJ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, Nermin’in ve Ayşe’nin kollarındaki morlukları görüyor. Nermin’in, sevgilisinden dayak yediğini, kızını da dövmeye başladıktan sonra ondan kaçtıklarını öğreniyor. Tarık ile Zahra, Halil’i gömerken birisi arabayla yanlarından geçiyor. Tarık, ona mezarı göstermeden yolda kaldıklarını yol yardımı beklediklerini söyleyip onu gönderiyor. Sonra Halil’i gömüp rahatlıyorlar.

Ertesi gün Tarık, o adamın yeni yapılacak inşaatın mühendisi olduğunu öğreniyor. Adam hemen Tarık’ı tanıyor. Ama Tarık, benzettiğini söyleyip geçiştiriyor. Ama İbrahim, adamın Tarık’ı başkasına benzetmediğini anlıyor. İnşaat tam da Halil’in mezarının olduğu yere yapılacaktır. Mezarın yerini değiştirmek için zamana ihtiyaç vardır ve Tarık, projeyi genel müdür olarak ertelemeye çalışıyor.

Durumu öğrenen Nazım, Kemal beyi arayıp onayı alıyor. İnşaat kazısı başlıyor. Tarık gidip korku içinde kepçeye takılacak ceset beklerken mezar boş çıkıyor. Zahra, mutfaktayken birini görüyor ve donup kalıyor. Yoksa Halil ölmedi mi? DNA sonucu çıktıktan sonra Nermin, çok hasta olduğunu az bir ömrü kaldığını kızına iyi bakmalarını söyleyip Ayşe’ye Nazım ile Nehir’e emanet ediyor.

Baraj 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Nazım’ın Kızı Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler