Ana SayfaDizilerHekimoğlu 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Memoli Zor Bir Karar Vermek Durumunda...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Memoli Zor Bir Karar Vermek Durumunda Kalıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emre, bir hastaya yanlış teşhis koyup ölümüne sebep olduğu için soruşturmaya alınıyor. Genel Kurul, Emre’ye bir hafta işten uzaklaştırma cezası veriyor. Ateş Hekimoğlu’na ise İpek’in belirleyeceği bir doktor tarafından denetlenme cezası veriyor. İpek, Ateş’e yeni patronunun Memoli olduğunu açıklıyor. Hekimoğlu 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Memoli, zor bir karar vermek durumunda kalıyor. Kurallara mı boyun eğecek? Yoksa hayat mı kurtaracak?

Salı Dizileri 2020

Memoli Zor Bir Karar Vermek Durumunda Kalıyor!

Hekimoğlu 25. bölüm 1. fragmanında; Memoli, Ateş’in görevinin başına geçiyor ve yeni bir hasta alıyor. Hastaya antibiyotik tedavisi uygulanmasını istiyor. Hastanın kalbi durup tekrar hayata döndürülüyor. Ama vücudunda ağır hasar oluşuyor. Ateş, hastaya yeni bir kalp bulunması gerektiğini söylüyor. Memoli ise buna izin veremeyeceğini söylüyor. Ateş’te ona bir karar vermesini, kurallara mı boyun eğecek, yoksa hayat mı kurtaracak? karar vermesini istiyor.

İşte Hekimoğlu 25. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/JjXeiX_kArE

HEKİMOĞLU 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye altı ay önce iki çocuk annesi bir hasta geliyor. Emre, Behçet hastalığı teşhisi koyuyor ve ilaç verip gönderiyor. Kadın karın ağrısıyla tekrar Emre’ye geliyor. Babasının ölüm haberini aldığı sırada gelen hastaya Emre, gaitada kan ve idrarda yanma olup olmadığı sorması gerekirken o sormadan ona mide koruyucusu verip gönderiyor.

Kadın kan kusmuş bir şekilde hastaneye getiriliyor. Midesi delinen hasta ameliyata alınıyor ancak organlarında derin hasar oluşuyor. Karaciğer yetmezliği yaşayan hastanın organ nakli olması gerekiyor. Kadının erkek kardeşi, hepatit c olmasına rağmen organını ablasına vermek istiyor. Nakil gerçekleştikten sonra adamın kanser olduğu, ablasına da kanser geçirdiği anlaşılıyor.

Üç ay ömrü kalıyor. Emre, onun başka hastanede ameliyat olup son günlerini çocuklarından ayrı kalmaması için ona, öleceğini söyleyip kararından vazgeçiriyor. Kadın öldükten sonra kardeşi kontrollerine Emre’ye gelmeye devam ediyor. Ablasının kızlarına bakmak zorunda olan ve sakat maaşıyla geçinemediği için evlerini satacağını öğrenen Emre ona, ablasının ölümüne neden olduğunu söylüyor.

Adam Emre’ye ve hastaneye dava açıyor. Kurul toplanıyor ve Emre, babasının ölüm haberini aldığı sırada hastanın geldiğini anlatıyor. Kurul Emre’yi bir haftalığına hastaneden uzaklaşma cezası veriyor. Ateş’i ise, başka bir doktorun denetlemesini istiyor. İpek, Ateş’e yeni patronunun Memoli olduğunu açıklıyor.

Hekimoğlu 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Kurul Kararını Duyunca Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler