Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 10. Bölüm İlk Sahne Yayında! Sultan Aliço'dan Ne İsteyecek?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 10. Bölüm İlk Sahne Yayında! Sultan Aliço’dan Ne İsteyecek?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arık’ın ölümünden sonra Çağatay, geri dönüyor. Babasının Yamaç’la çalışmasından ve ona güvenmesinden rahatsız oluyor. Yamaç’a bir sevkıyat görevi veriyor. Uyuşturucu yerine tuz koyuyor ve onların malları patlatmalarını bekliyor. Cumali, durumu öğreniyor ve adamlarıyla malları patlatıyor. Çağatay, babasına karşı haklı olduğunu ispat ediyor. Cumali, Karaca’dan babasını öldürenlerden birinin de Efsun olduğunu söylüyor. Efsun’u bulan Cumali, silahını çekiyor ve İdris Koçovalı’nın selamı olduğunu söylüyor. Çukur 4. sezon 10. bölüm ilk sahne yayınlandı. Sultan, Aliço’dan ne isteyecek?

Pazartesi Dizileri 2020

Sultan Aliço’dan Ne İsteyecek?

Çukur 4. sezon 10. bölüm ilk sahnesinde; Sultan, Aliço’nun anlattığı masaldan İdris’in ailesini korumak için kendi canını feda ettiğini anlayıp kendisini odaya kapatıyor. Aliço, onun yanına gidip ona anlattığı masal yüzünden mi böyle olduğunu soruyor. Sultan, buna sebep olanın o değil kendisi olduğunu söyleyip ondan bir şey yapmasını istiyor.

İşte Çukur 4. sezon 10. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 4. SEZON 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, Arık’ın ölümünden sonra tekrar işlerin başına dönüyor. Yamaç’la konuşmasında ona güvenmediğini dile getiriyor ve ona adamıymış gibi davranıyor. Onun değil Cengiz’in adamı olduğunu söyleyen Yamaç’a Çağatay, babasının adamı kendi adamı sayıldığını söylüyor. Cumali, Yamaç’ın mahallenin adamlarıyla birlikte Fidan, olayını çözdüğünü öğreniyor. Vartolu’nun karşısına çıkıp ondan bunun hesabını soruyor.

Yamaç’ın mahalleliyi korumak için uğraştığını söyleyen Vartolu’ya Cumali, silah çekiyor ve onu mahalleden kovuyor. Vartolu, Yamaç’ın yanına gidip abisinin kendisini de kovduğunu söylüyor. Çağatay, Yamaç’ı yapacakları yeni sevkıyat için görevlendiriyor. Tırlara uyuşturucu yerine tuz koyuyor ve onların bu malları patlatmasını bekliyor. Cumali, durumu öğrenip mahalleden gönüllü adamları toplayıp sevkıyatı patlatıyor.

Çağatay, babasının karşısına geçip, onların malları patlatacağını bildiği için uyuşturucu yerine tuz koyduğunu söyleyip ona koçovalılara güvenmemesi gerektiğini ispatlıyor. Halil İbrahim, Avganistan’a gidiyor. Onunla işbirliği yapıp Cengiz’i işini bitirmek için İskender’le Vartolu’da Avganistan’a gidiyor. Yamaç, Efsun’un kendisini korumak için babaannesini öldürdüğünü bildiği için ona destek olmak için yanına gidiyor. Orada Efsun’un hamile olduğunu öğreniyor.

Karaca, Cumali amcasına Azer’in dedesini öldürenlerden birinin de Efsun olduğunu söylüyor. Akın’ın yanına gidip ondan Efsun’u soruyor. O da tanımadığını söylüyor. Remzi’den Efsun’un yerini bulup karşısına çıkıyor ve İdris Koçovalı’nın selamının olduğunu söyleyip silahını çekiyor. Akın, bu arada Yamaç’a durumu haber veriyor. Cumali’nin tefeciden para almak için verdiği babasına ait tapular Çağatay’ın eline geçiyor.

Çukur 4. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cumali Efsun’u Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler