Ana SayfaDizilerMasterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Masterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2020’de dün akşam heyecan doruğa çıktı. Yarışmacılara moral olması, kazanma isteklerinin daha da artması için takımlar ödül oyununda mücadele etti. Önce takım kaptanları ile başlayan oyun sonrasında, takım kaptanlarının seçtiği iki yarışmacı ile devam etti ve takım kaptanının yönlendirmeleri doğrultusunda ekrana birbirinden renkli anlar geldi. MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

25 Bin TL’lik Ödül

MasterChef Türkiye 2020’de sezonun ilk ödül oyunu öncesinde şefler, oyunun formatını açıkladı. Buna göre, MasterChef ödül oyunu, ilk olarak takım oyunu olarak oynandı. Takımlar, kendilerine istenilen yemekleri yaptı. İlk oyunu kazanan takım, sonra kendi içinde bir oyun oynayacak. Bu oyunu kazanan yarışmacı, 25 bin liralık ödülün sahibi oldu. İlk oyunda takımlardan üç çeşit yemek istendi. Bunlar; başlangıç, ana yemek, tatlı. Verilen süre ise bir saatti.

MasterChef 2020 11. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Hangi Takım Kazandı?

ödül oyunu takım kaptanları ile başladı. Kaptanlar, üç çeşit yemeğin ne olacağına takım arkadaşlarına danışarak karar verdi. Bu şekilde market alışverişi yaptıktan sonra planladığı yemekleri yapmaya başladı. Sonra bir anda Danilo şef, kaptanları durdurdu. Sonrasında kaptanlar, takımlardan ikişer arkadaşlarını seçti ve onları yönlendirmeye başladı. Kaptanlar, yemeğe dokunmayacak, sadece nasıl yapacaklarını söyleyeceklerdi. Serhat, Kırmızı takımdan Özgül ve Barbaros’u, Emir ise Mavi takımdan Eray ve Esra’yı seçti. Ardından şefler, yarışmacıların değişmesini istedi. Kırmızı takımdan Özgül – Barbaros yukarı çıkarken Uğur ve Ebru tezgah başına geçti. Mavi takımda ise Eray – Ebru ikilisi yerine Sefa, Furkan ve Ayyüce yemeklerin yapımına devam etti. Son kısımda ise şefler, tüm yarışmacıların aşağıya inmesini istedi. Bu andan sonra yemekler tüm takım olarak yapılmaya başlandı. Süre bitiminde kaptanları yemekleri şeflerin tadımına sundu. Şefler, tadım sonrasında hangi takımın daha başarılı olduğunu açıkladı. Şeflerin oybirliği ile bu akşam MasterChef’te ödül oyunu ilk turunda kazanan Kırmızı takım oldu.

  • Başlangıç tabağı: Kırmızı takım
  • Ana yemek: Mavi takım
  • Tatlı: Kırmızı takım

MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

ilk ödül oyununda Kırmızı takım yarışmacıları ikinci tura çıktı. Bu turda yarışmacılara, üstü kapalı olarak sunulan beş taze baharattan seçim yapmaları istendi. Yarışmacılar, kapakları kaldırarak şanslarına düşen taze baharat ile yapacakları yemekleri tasarladı. Ve ona göre market alışverişi yaptı. Bu turda yarışmacıların seçtiği baharatlar şöyle; Özgül – Tarhun, Ebru – Fesleğen, Serhat – Dereotu, Barbaros – Biberiye, Uğur – Nane. Her yarışmacı, bu baharatlar yaratıcı bir yemek yaparak şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yapılan yemeklerin tadına baktıktan sonra ilk olarak beşinci olan isim açıklandı. Ebru, ödül oyununda 5. olurken Özgül 4. olarak tamamladı. Gecenin üçüncüsü ise Serhat oldu. Şeflerin oybirliği ile gecenin en iyi yemeğini yaparak 25 bin liralık para ödülünü kazanan, ödül oyununu kazanan Uğur oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler