Ana SayfaDizilerHekimoğlu 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Kurul Kararını Duyunca Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Kurul Kararını Duyunca Şok Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu 24. yeni bölümüyle 3 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emre, bir hastanın ölümüne neden olmakla suçlanır. Genel kurul toplanıp onun hakkında soruşturma başlatır. Ateş, Emre hakkında yorum yapmaz ve rahat tavırlar sergiler. Genel kurulda Ateş, Emre’yi savunacak mı? Öte yandan İpek ve Selin, Ateş konusunda birlik olup, onun istifa etmeye mi zorlayacak? Hekimoğlu 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, kurul kararını duyunca şok oluyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Kurul Kararını Duyunca Şok Oluyor!

Hekimoğlu 24. bölüm 2. fragmanında; Ateş, Selin’in Emre’yi korursa kendisini de korumuş olacağından İpek’in de onun yanında olacağından kurulun vereceği karar için içi rahattır. Zeynep, Emre’nin hata yapmasından dolayı kendisini sorumlu tutuyor. Ona neden böyle bir hata yaptığını soruyor. Emre de, onu düşünmekten kafasını toparlayamadığını söylüyor. Kurul Ateş’i denetlemesi için bir doktor seçiyor. Ateş, kendisini denetleyecek doktorun Memoli olduğunu duyunca şok oluyor.

İşte Hekimoğlu 24. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/Kvd7hkJkT0w

HEKİMOĞLU 23. BÖLÜM ÖZETİ! 

AIDS hastası olan İlker, Ateş’in evinin önünden ayrılmaz ve ondan kendisini tedavi etmesini ister. Ateş, İlker’in bütün tahlillerini yaptırır. İlker’in kalbinde ve akciğerlerinde kistlere rastlanır. Bunun kanser olabileceği de düşünülmeye başlanır. İlker, nefes alma zorluğu çekerken Zeynep’ten babasını aramasını ve ondan kendisini affetmesini istediğini söyler. Kendine geldiğinde ise babasını çağırmadıkları için sevinir. Ama Ateş, babasını çağırmıştır.

Ateş, Metin’in dosyasından Selin’in kocasıyla ayrı ayrı odalarda yattığını öğrenir. Onun kendisiyle yakınlaşmak istediğini anlayan Ateş, Selin’in evindeki fareyi yakalamak için tüm boş vakitlerinde onun evine gider. Fare’nin hasta olduğunu anlayan Ateş, onun Selin’e ve eşine hastalık bulaştırmış olabileceğini düşünüp test yaptırır.

Test sonucunda Selin’in sigara içtiğini anlar. Ateş, Selin’e kocasının onun sigara içtiğini bilip bilmediğini sorar. O da bilmediğini söyler. Ateş, bunun mümkün olmadığını kokudan anlaması gerektiğini söyleyince Selin, onun dosyalarını okuduğunu anlar. İlker, Zeynep’in yüzüne öksürür. Zeynep’in yüzü enfekte kan olur. AIDS testi yapılan Zeynep içine kapanır. Emre, onu yalnız bırakmaz. Hatta onu öper. Zeynep, düşünüp Emre’ye biriyle birlikte olmaya hazır olmadığını söyler.

Hekimoğlu 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emre Yaptığı Hata Yüzünden Soruşturma Geçiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler