Ana SayfaDizilerBabil 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Nihal'den Kendisine Güvenmesini İstiyor!

İlgili Postlar

Babil 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Nihal’den Kendisine Güvenmesini İstiyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 18. yeni bölümüyle 6 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Deniz, babasını arayıp neden Egemen amcasının kendisine babası olduğunu sorar. İrfan, Deniz’in okuldaki gösterisini izlemek için gider. Egemen’in okula bağış yaptığını ve Deniz’in babası olarak ona teşekkür edildiğini duyunca deliye döner. Nihal, onu sakinleştirmeye çalışsa da İrfan, Egemen’i bitirmek için harekete geçer. Babil 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İrfan, Nihal’den bir kez daha kendisine güvenmesini istiyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan Nihal’den Kendisine Güvenmesini İstiyor!

Babil 18. bölüm 2. fragmanında; İrfan, Deniz’in Egemen gibi bir babayla büyümesini istemiyor. Nihal’le buluşup ona tüm yaptıklarının sebeplerini tek tek anlatıyor. Ondan kendisine güvenmesini istiyor. Nihal ise, iki gün sonra yeni bir yalanıyla karşılaşacağından korktuğu için ona güvenmek istemiyor. Süleyman, oğlu Hakan’a bıçak çekiyor.

İşte Babil 18. bölüm 2. fragmanı….

BABİL 17. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, 5 milyon lirayı aklamak için alıp giderken, önüne bir motosikletli çıkar ve o sırada başka bir motosikletli arabadan para çantalarını değiştirir. Hiç bir şeyi fark etmeyen İrfan, paraları alıp kasaya koyar. Egemen, Eda’ya sürpriz bir nikah hazırlar. Eda, ona hazır olmadığını söylese de mecbur kalıp evlenir. İrfan, onların nikahlandığı otele gidip Eda’ya hesap sorar.

Egemen’in evlerinde uyuduğunu gören Deniz, gizlice babasını arayıp durumu anlatır. İrfan, paraları alıp Deniz’i de alıp uzaklara gitmeye karar verir. Eda, Deniz’in olmadığını öğrenince İrfan’ın ona kaçırdığını anlayıp polisi aramak ister. Ancak, Egemen İrfan’ın sahte paralarla gittiğini anlayıp polisi arayamaz. Deniz, annesini özlediğini söyleyince İrfan, dayanamayıp oğlunu geri eve getirir.

İrfan, Kudret’te değerli bir saat görür. Ondan o saati bir günlüğüne ister. Saati müzayedeye satılmak üzere verir. Ama İrfan, paraların sahte olduğunu anlar. Süleyman’ın bunu yaptığını anlayıp İlay’a gider. İlay, onu evden uzaklaştırır. Nihal ile İrfan, Babil’in kasasından paraları almak için oraya gider.

O sırada Süleyman gelir. Nihal, onları oyaladığı sırada İlay, şifreyi İrfan’a gönderir. İrfan, paraları alıp son anda müzayedeye yetişir ve saati geri alır. Paraları da aklamış olur. Eda ile Egemen, tartışırken Deniz onların evlendiğini öğrenir ve evden kaçıp babasının evine gider. Ona, kendisini bırakmamasını ister. Egemen gelip İrfan’ı yumruklayıp Deniz’i götürmeye çalışır. Deniz, babasını istediğini söyleyince Egemen ona, gerçek babasının kendisi olduğunu söyler.

Babil 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Egemen’e Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler