Ana SayfaDizilerRamo 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel'i Af Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Ramo 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’i Af Mı Ediyor?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 19. yeni bölümüyle 6 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ağır yaralanan Ramo’nun kalbi durur ve tekrar hayata dönmeyi başarır. Gözlerini açtığında karşısında Sibel’i görür ve onun mahallede ne işi olduğunu sorar. Aynı soruyu Nehir’de Sibel’e sorar. Yavuz, Sibel’i arayıp polise Ramo’yu kendisinin vurduğunu söylerse onunda kendisininde hapse düşeceğini söyler. Cihangir ve Doğu’da Yavuz’un peşine düşer. Ramo, Yavuz’u bulup karşısına çıkıp silahını çeker. Ramo 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo, Sibel’i af mı ediyor?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sibel’i Af Mı Ediyor?

Ramo 19. bölüm 2. fragmanında; Sibel, Ramo’ya doğum günü için aldığı yüzüğü ona veriyor. Ona yüzüğü verirken, ‘Doğum günün kutlu olsun aşkım’ diyor. Ramo’nun ona sarılması akla ikilinin tekrar birlikte olduğunu düşündürüyor. Cihangir’in elindeki Yavuz’u bulan Ramo, ona silahını çekiyor. Ama Cihangir ve Doğu, ona engel olmaya çalışıyor.

İşte Ramo 19. bölüm 2. fragmanı…

RAMO 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Sibel, Kaman’ın bir mahalle olduğunu Cihangir’in bilgisayarındaki dosyadan öğrenir ve Fidan’ı arayıp ona anlatır. Fidan, Ramo’ya Kaman’ın bir mahalle olduğunu ve bir takım adamların orayı ele geçirdiğini, mahalleyi yıkıp site yapacağını söyler. Hasan yeğenleriyle birlikte mahalleye gider. Fidan’da Hasan’ın karısıyla birlikte mahalledeki kadınlarla konuşmak için mahalleye gider. Bir takım adamlar gelip Hasan ve yeğenlerine silah çeker.

Fidan, onları görür. Ama mahalleliden onları borçlandırıldığını öğrenir. 19 milyon doları mahallenin tepesinden yere boşaltırlar. Mahalle o paralarla başlarındaki beladan kurtulur. Cihangir, Yavuz’un kendisine ihanet ettiğini anlar ve kaçar. Yavuz, Ramo’ya elinde Sibel’i hapse götürecek imzalı belgelerin olduğunu, eğer Cihangir’in elinde parmak izi olan silahı kendisine getirirse o belgeyi ona vereceğini söyler.

Ramo, bir plan yapar ve Doğu’nun ve Cihangir’in Yavuz’un yurt dışına kaçacağını zannetmesini sağlar. Cihangir, sakladığı o silahı yerinden çıkartıp Doğu’ya verir ve onu hemen emniyete ulaştırmasını ister. Yolda Yavuz, Doğu’nun önünü kesip silahı elinden alır. Ramo, Yavuz’dan Sibel’e ait belgeleri ister. O da vermek istemeyince o silahı alıp kaçırırlar. Yavuz, Ramo’nun elindeki silahı almak için onun evinin önünde pusu kurar. Onu vurup elindeki silahı alıp kaçar. Ramo, tamda doğum gününde kanlar içinde yere yığılır.

 Ramo 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Yavuz’dan İntikamını Alıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler