Ana SayfaDizilerArıza 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Cabir'in Adamlarını Alt Edip...

İlgili Postlar

Arıza 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Cabir’in Adamlarını Alt Edip Karşısına Çıkıyor!

Show Tv’nin yeni fenomen dizisi Arıza, 9. yeni bölümüyle 8 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Burak, silahları Ali Rıza’yı öldürmek için patlatır. Ama Ali Rıza, oradan ölmeden kurtulur. Konsorsiyum, silahları patlatanın Burak olduğunu anlayamaz. Haşmet, tüm sorumluluğu üzerine alıp, Cabir’le konuşmaya gider. Cabir, hem mallarının parasını ister. Hem de hapisteki kardeşinin kaçırılmasını ister. Aksi taktirde Haşmet’e ve konsorsiyumda olanları ailelerini öldürmekle tehdit eder. Ali Rıza, Cabir’in kardeşini hapisten kaçırılır. Burak’ta paraları hazırlar. Takas olacağı sırada Cabir, yamuk yapıp Haşmet’in üzerine bomba yerleştirir. Arıza 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, Cabir’in adamlarını alt edip karşısına çıkıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Cabir’in Adamlarını Alt Edip Karşısına Çıkıyor!

Arıza 9. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, Halide’ye söz verdiği gibi babasını sağ salim getiriyor. Halide, babasını karşısında görünce koşup boynuna sarılıyor. Ali Rıza, yaptığı planla Haşmet’i kurtarıyor ve bundan Burak rahatsız oluyor. Ona bundan sonra yaptığı planlardan kendisini haberdar etmesini kafasına göre plan yapmamasını istiyor. Ali Rıza, Cabir’in tüm korumalarını alt edip onun karşısına çıkıyor. Ona kendisini tanımadığını söylüyor. Oda Ali Rıza’dan tanıtmasını istiyor.

İşte Arıza 9. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 8. BÖLÜMDE ÖZETİ!

Haşmet, Hasan ve adamları patlamadan sonra içeri dalıp Ali Rıza’yı kurtarır. Burak, Ali Rıza’nın ölmediğini görünce sinirden deliye döner. Fuat, patlamayı Burak’ın yaptığını öğrenir. Ona bu yaptığıyla herkesin hayatını tehlikeye soktuğunu söyler. Mithat, Burak’ın damadı olacağı için konsorsiyumda onu kayırmaya devam eder. Konsorsiyum toplanır ve Haşmet, Cabir’le görüşmeye kendisinin gideceğini söyler.

Haşmet, toplantıya gitmeden önce Ali Rıza ile görüşür. Ona, Cabir’le görüşmeye gideceğini belki de dönemeyeceğini, eğer kendisine bir şey olursa kızının kimliğini değiştirip yurt dışına kaçırmasını onu koruyup kollamasını ister. Halide, durumun ciddiyetini anladıktan sonra Ali Rıza’nın ailesinden daha güvenli bir yer olmadığını düşünüp oraya gider.

Cabir, Haşmet’in önüne konsorsiyumda kim varsa herkesin sevdiklerinin fotoğrafını önüne koyar. Orada, Halide’nin fotoğrafını da görünce, kendisinin canını almasını ister. Cabir, parasını istediğini, artı hapisteki kardeşini oradan kaçırıp kendisine teslim etmeleri karşılığında sevdiklerine zarar vermeyeceğini söyler.

Haşmet, Ali Rıza’ya konsorsiyumda paylaşmasını istediği bir video gönderir. Toplantıda Ali Rıza, Cabir’in kardeşini hapishaneden kaçırabileceğini söyler. Kimse ona inanmıyor. Burak ise dalga geçer. Ama işin kendi ailelerine de dokunacağını anlayınca Ali Rıza ile iş birliği yapmak zorunda kalır.

Ali Rıza, hapishaneden Cabir’in kardeşini kaçmasını sağlar. Burak, paraları hazırlar. Takas olacağı sırada Cabir, Haşmet’in üzerine bomba yerleştirir. Ali Rıza, ölmek pahasına Haşmet’in yanından ayrılmaz.

Arıza 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Haşmet’i Ölümüne Yalnız Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler