Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi'nin Kararına Şaşırıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’nin Kararına Şaşırıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Mehdi’nin özrünü kabul etmiyor. Taşınma işlerini hızlandırıyor. Ama ilk tutacağı evin ev sahibiyle anlaşamıyorlar. Emlakçi başka ama pahalı bir ev gösteriyor. O evi tutan Zeynep, Sultan ve Emine’yle birlikte tutuyor. Zeynep, Barış beyden annesinin davasına bakmasını istiyor ve birlikte yemeğe çıkıyorlar. Mehdi, onları takip edip Zeynep’i Barış beyden kıskanıyor. Onları ikinci kez mahkemeden önce yine yemekte görünce Mehdi’nin boşanma kararı kesinleşiyor. Mehdi, mahkemede Zeynep’ten boşanmayı kabul ediyor. Zeynep, Mehdi’nin kararına çok şaşırıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’nin Kararına Şaşırıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zeynep’in tutuğu evin sahibi ondan kefil istiyor. Oda Sultan ve annesiyle görüşmeye gidiyor. Ev sahibi onların yalnız yaşayan kadınlar olduğunu öğrenince evini kiraya vermekten vazgeçiyor. Emlakçi, başka bir ev daha olduğunu ama onun biraz pahalı olduğunu söylüyor. Hep birlikte evi görmeye gidiyorlar. Zeynep’in aklına, Sultan’la Emine’yle aynı evde yaşayıp kirayı paylaşmak geliyor. Sultan, evi görünce hemen kabul ediyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış bey, çalışanlarına bir moral yemeği düzenliyor. Zeynep ile Barış beyin orada konuşma imkanı oluyor. Barış, Zeynep’in boşanacağını orada öğreniyor. Aynı şeyleri yaşayan Barış, Zeynep’e yakınlık gösteriyor. Zeynep, Barış’tan Nermin annesinin davasına bakmasını istiyor. O da akşam iki saat boşluğu olduğunu bir yemekte görüşebileceklerini söylüyor.

Sakine, kızının akşam vakti o adamla görüşmeye gitmesinden rahatsız oluyor. Nermin, dayanamayıp Sakine’ye sert çıkıyor. Mehdi, onları evin önünden Barış’ın arabayla aldığını görüp takip ediyor. Yemekte Zeynep Mehdi’yi görüyor ve tedirgin olup konuşmaya gittiğinde o ortadan kayboluyor.

Barış, Nermin hanımın dosyasını inceledikten sonra davaya bakabileceğini söyleyip ona ümit veriyor. Mahkeme günü bir davası olan Zeynep’in huzursuz tavırlarından Barış bey ona izin veriyor. Ama o davaya giriyor. Çıkışta Barış, onun davadaki başarısını tebrik ediyor ve mahkeme saatine kadar ona yemek ısmarlamak istiyor. Zeynep’te kabul ediyor. ikili yemek yerken Mehdi, avukatıyla oraya geliyor.

Zeynep, kalkıp Mehdi’ye nasıl olduğunu soruyor. O ise cevap dahi vermiyor. Barış, isterse Zeynep’e avukatı olabileceğini söylüyor. Mahkemede, Zeynep’te Mehdi’de hakime boşanmak istediklerini söylüyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’ten Boşanmayı Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler