Ana SayfaDizilerSadakatsiz 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Ali'nin Her Şeyi Bildiğini Öğrenmesiyle...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Ali’nin Her Şeyi Bildiğini Öğrenmesiyle Yıkılıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Mert’in davetini kabul ediyor. Buluştukları otelde Mert Asya’ya, uzun zamandır ondan hoşlandığını söylüyor ve eğer isterse onun Volkan’dan intikam almasına yardım edebileceğini söylüyor. Asya, Mert ile birlikte oluyor. Sabaha karşı eve geldiği için Volkan, ondan şüphelenip telefonunu karıştırıyor. Asya, istediği belgeleri Mert’ten alıyor. Ancak, Mert yine Asya’yla buluşmak istiyor. Asya, buluşmaya gitmeyince onu tehdit ediyor. Ali’nin babasının annesini aldattığını öğrendiğini yine Asya, hastasından öğreniyor. Asya, Ali’nin her şeyi bildiğini öğrenmesiyle yıkılıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Ali’nin Her Şeyi Bildiğini Öğrenmesiyle Yıkılıyor!

Sadakatsiz 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, eşi ve çocuğuyla yemek yemeye gittikleri restorandın önünde Derin’in ailesiyle karşılaşıyor. Volkan’la Derin, rahatsızlık duysa da Asya, onları birlikte yemek yemeye davet ediyor. Konuyu karı koca ilişkisine getiren Asya, karı koca arasında ne kadar kriz yaşanırsa yaşansın, günün sonunda aynı yatağa girdikten sonra bütün sorunların çözüldüğünü söylüyor. Derin’in annesi bu durumu onaylıyor ve kocasının kendisini az üzmediğini söylüyor. Asya, Gönül hanıma kocasıyla arasında tam ne olmadığını bilmediğini ama, erkekler için bazı şeylerin hormonel olduğunu iyi ki yuvalarını dağıtmadığını söylüyor.

SADAKATSİZ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, ödevinin olduğunu söyleyip babasıyla yemekten erken kalkıyor. Asya, Derin’e dönüp ona aşk hayatının nasıl gittiğini soruyor. Gönül hanım hemen durumu toparlayıp kızının ilişkisinin olmadığını ama çok arkadaşı olduğunu söylüyor. Durumdan rahatsız olan Derin, hemen masayı terk ediyor.

Daha sonra Asya’yı arayıp onun nasıl bir doktor olduğunu neden ailesinin yanında aşk ilişkisinin konusunu açtığının hesabını soruyor. Nil, sevgilisiyle yeniden birlikte olmaya başlıyor. Derin, o gün Volkan’la konuşmak istiyor. Ama Volkan, telefonda konuşurken Asya’ya yakalandığı için onunla ertesi gün konuşmak istiyor.

Derin, sinirlenip hastaneye gidiyor ve Volkan’a bebeği aldırdığını söylüyor. Asya, Mert’le buluşup otel odasında birlikte oluyor. Onunla buluşmaya giderken de Volkan’a, doktorlar yemeği olduğunu söylüyor. Volkan, Derya’dan birinin ona çiçek gönderdiğini öğreniyor. Bahar ise, Mert’in kendisini aldattığından şüpheleniyor.

Asya, Mert’le birlikte olduktan sonra aralarındaki yaşananları Bahar’a söylemekle onu tehdit edip, Volkan’ın şirketinin hesaplarına dair bilgi istiyor. Mert, o bilgileri veriyor. Ancak, karşılığında oda onu tehdit edip tekrar birlikte olmak istiyor. Asya’nın koruyucu meleği olduğunu söyleyen hastası o evde değilken Derin’in eve geldiğini ve oğlunun onları gördüğü anların kamera görüntülerini veriyor.

Nil’in sevgilisi hastanenin önüne gelip onu yine tehdit ediyor. Ali’nin öğretmeni Asya’yı arayıp oğlunun ödevini sildiğini söyleyip onları okula çağırıyor.

Sadakatsiz 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Mert’le Birlikte Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler