Ana SayfaDizilerÇocukluk 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Gülay Kendisinden Af Dileyen Mahir'i Affetmiyor!

İlgili Postlar

Çocukluk 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Gülay Kendisinden Af Dileyen Mahir’i Affetmiyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Çocukluk, 5. yeni bölümüyle 6 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşegül, Dodo’nun dosyasının kurum tarafından onaylandığının mutluluğunu yaşar ve bu müjdeyi Mahir’e verir. Mavi ve diğer çocuklar, Dodo ile vedalaşıp onun sıcak bir yuvada büyüyeceği için mutlu olurlar. Dodo, Mahir’i görüp ona doğru koşup sarılır. Çocukluk 5. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Gülay, kendisinden af dileyen Mahir’i affetmiyor. Oğlunun ölümüne neden olduğunu yine yüzüne vuruyor.

 Cuma Dizileri 2020

Gülay Mahir’i Affetmiyor!

Çocukluk 5. bölüm 3. fragmanında; Ayşegül, Mahir’e 99 çocuğa yuva bulduktan sonra bu işi bırakacağı için onu sorguluyor. O da bu işlerin kendisine göre olmadığını söyleyip Gülay’ın karşısına çıkıp hala, kendisini affedip affetmediğini soruyor. Gülay’da, oğlunun ölümüne sebep olduktan sonra onun, başka çocuklara babalık etmesini kaldıramadığını söyleyip onu asla affetmeyeceğini söylüyor. Ayşegül, Haydut’un Mahir’e yazdığı ‘Sen katil olamazsın’ notunu buluyor.

İşte Çocukluk 5. bölüm 3. fragmanı….

ÇOCUKLUK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Kader, başından aşağı boya dökülmüş bir vaziyette yuvaya gelir. Mahir, onun koruyucu aileden kaçmak yuvaya dönmek için yalan söylediğini zanneder, Kader, kızlara durumu anlatır. Okulda, herkesin kendisini tek gözlü olduğu için dalga geçip arkadaş olmak istemediğini, sınıftan yakışıklı bir arkadaşının kendisini beğendiğini söylediğini, kendisinin de inanıp onunla konuşmak için bahçeye çıktığını ve gencin kendisine gözlerini yummasını istediği anda başından boya döküp dalga geçtiklerini anlatır.

Mahir ile Ayşegül, ertesi gün Kader’in koruyucu ailesine gider. Kadın tüm olanları yalanlar. Ama kadının kendi öz kızı kapıdan, tek göz diye bağırarak içeri girer. Mahir bey, kadına Kader’in en sevdiği sütlacı yaparsa aralarının düzeltebileceğini söyler. Kadın da yapacağını söyler. O zaman Mahir bey, Kader’in süte alerjisi olduğunu bile bilmediklerini onu, evde hizmetçi yerine kullandıklarını anlar.

Yine aynı arkadaşları Kader’i yanlarına almak için ondan, bakkaldan bira çalmasını ister. Ama Kader, yakalanır. Polise verilmekten korkan Kader, pavyon çalıştıran annesinin yanına gider. Annesi Kader’i orada çalıştırmak ister. Mahir, son anda onu o bataktan kurtarır. Mavi ise, Mahir’in börekçi Gülay’a aşık olduğunu anlayıp, kadının yanına gidip Mahir’in kızı olduğunu söyler. Gülay, neye uğradığını şaşırır. Kader ise, ertesi gün Gülay’ın eleman aradığını görüp orada çalışmak için onunla anlaşır.

Çocukluk 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dodo’ya İyi Bir Aile Bulunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler