Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 11. Bölümden İlk Sahne Yayında! Cumali'ye Evde Herkes Cephe...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 11. Bölümden İlk Sahne Yayında! Cumali’ye Evde Herkes Cephe Alıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, Cumali’nin tam Efsun’u öldüreceği sırada yetişiyor ve onun hamile olduğunu öğreniyor. Cumali, hamile bir kadını az kalsın öldürecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Çağatay, Yamaç’a bir silah sevkıyatını patlatmasını istiyor. Orada Selim’le karşılaşan Yamaç, bunun tuzak olduğunu anlıyor. Cumali’nin hem paraları hemde, silahları hiç oluyor. Aliço’nun yanına giden Cumali, ondan Emir’in defterinden bir kasa bulmasını istiyor. Çağatay, para sevkıyatını Selen’le Murtaza’ya veriyor. Cumali ile Yamaç, bir olup paraları almayı başarıyor. Çağatay, durumu Selen’den öğrenince deliye dönüyor. Çukur 4. sezon 11. bölümden ilk sahne yayında. Cumali’ye evde herkes cephe alıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cumali’ye Evde Herkes Cephe Alıyor!

Çukur 4. sezon 11. bölüm ilk sahnesinde; Cumali, yemek masasında annesini soruyor. Ayşe’den ters yanıt alıyor. Selim’de karısını koruyor. Bir de karısı getirdiği çayı Cumali’ye vermiyor. Cumali, herkesin neden kendisine cephe aldığını anlayamıyor.

İşte Çukur 4. sezon 11. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 4. SEZON 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cumali, Efsun’a İdris Koçavalı’nın selamı olduğunu söyleyip silahını çekiyor. Yamaç, tam o sırada yetişiyor ve abisine onun hamile olduğunu söylüyor. Cumali, az kalsın hamile bir kadını öldüreceği için çok üzülüyor. Kendi doğmamış çocuğunun öldürüldüğü aklına geliyor. Çağatay, Yamaç’ı yanına çağırıp ona bir silah sevkıyatı olduğunu, oraya gidip sevkıyatı patlatmasını istiyor. Cumali’nin tefeciden aldığı paralarla birlikte Selim, silahları almaya gidiyor.

Birden üzerilerine kurşun yağınca ne olduğunu anlayamıyor. Yamaç, abisiyle burun buruna gelince bunun Çağatay’ın tuzağı olduğunu anlıyor. Hemen, Çağatay’ın adamlarını temizleyip abisi ve mahalleliyi oradan çıkartmayı başarıyor. Ancak, silahlar patlıyor. Selim, hem paraları, hem de silahları kaybettiğini abisine nasıl söyleyeceğini düşünmeye başlıyor.

Cumali, durumu öğrenince Aliço’dan Emir’in defterinden bir kasa bulmasını istiyor. Çağatay, para teslimatı için Selen ile Murtaza’yı görevlendiriyor. Onların sevkıyatını öğrenen Cumali ile Yamaç, birlikte hareket edip paraları alıyor. Selen, yaralı bir şekilde Çağatay’ın karşısına çıkıyor ve paraları kaybettiklerini söylüyor. Çağatay, öfkeden deliye dönüyor.

Yamaç, Efsun’un Çağatay’la görüştüğünü görüyor ve onun bu görüşmeyi kendisinden sakladığı için onu affetmiyor. Aliço’dan Nehir’in bebeği aldırmadığını öğrenen Yamaç, onun yanına gidiyor. Efsun, onları sarılmış bir vaziyette görüyor. Yamaç, iki çocuğu olacağı için iki tepsi baklava alıp mahallede dağıtıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler