Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç İle Cumali Birbirlerinin...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç İle Cumali Birbirlerinin Hayatını Kurtarıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cumali, Efsun’u tam öldüreceği sırada Yamaç içeri girip abisine engel olur ve onun kendisinden hamile olduğunu söyler. Çağatay, Yamaç’a önceki sevkıyatı layıkıyla yapamadığı için ona bir fırsat daha sunduğunu söyler. Sevkıyat sırasında Yamaç, Selim’le burun buruna gelir. Selim’in silahı patlar. Selim, istemeden Yamaç’ı vuruyor mu? Çukur 4. sezon 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yamaç ile Cumali, iki kardeş birbirlerinin hayatını kurtarıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç İle Cumali Birbirlerinin Hayatını Kurtarıyor!

Çukur 4. sezon 10. bölüm 2. fragmanında; Cumali, Yamaç’ı çağırıyor ve onu görür görmez yumruğu indiriyor. Selin, Çağatay’a Efsun’un Yamaç’tan hamile olduğunu söylüyor mu? Aliço, Yamaç’a gidip annesinin onun bilmesi gereken şeyi söylüyor. İki karşı cephede yer alsalar da iki kardeş birbirlerini kolluyor ve ölmelerine izin vermiyor. Yamaç’a doğrultulan silahı gören Cumali. adamı vuruyor. Arkasından Cumali’yi vurmaya çalışan birini gören Yamaç’ta abisinin ölmesine izin vermeyip adamı öldürüyor. Aliço ise, bu durumu görüp mutlu ouluyor.

İşte Çukur 4. sezon 10. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Arık’ın ölümünden sonra tekrar işlerin başına döner. Yamaç’la konuşmasında ona güvenmediğini dile getiriyor ve ona adamıymış gibi davranır. Onun değil Cengiz’in adamı olduğunu söyleyen Yamaç’a Çağatay, babasının adamı kendi adamı sayıldığını söyler. Cumali, Yamaç’ın mahallenin adamlarıyla birlikte Fidan, olayını çözdüğünü öğrenir. Vartolu’nun karşısına çıkıp ondan bunun hesabını sorar.

Yamaç’ın mahalleliyi korumak için uğraştığını söyleyen Vartolu’ya Cumali, silah çekiyor ve onu mahalleden kovAr. Vartolu, Yamaç’ın yanına gidip abisinin kendisini de kovduğunu söyler. Çağatay, Yamaç’ı yapacakları yeni sevkıyat için görevlendirir. Tırlara uyuşturucu yerine tuz koyar ve onların bu malları patlatmasını bekler. Cumali, durumu öğrenip mahalleden gönüllü adamları toplayıp sevkıyatı patlatır.

Çağatay, babasının karşısına geçip, onların malları patlatacağını bildiği için uyuşturucu yerine tuz koyduğunu söyleyip ona koçovalılara güvenmemesi gerektiğini ispatlar. Halil İbrahim, Avganistan’a gider. Onunla işbirliği yapıp Cengiz’i işini bitirmek için İskender’le Vartolu’da Avganistan’a gider. Yamaç, Efsun’un kendisini korumak için babaannesini öldürdüğünü bildiği için ona destek olmak için yanına gider. Orada Efsun’un hamile olduğunu öğrenir.

Karaca, Cumali amcasına Azer’in dedesini öldürenlerden birinin de Efsun olduğunu söyler. Akın’ın yanına gidip ondan Efsun’u sorar. O da tanımadığını söyler. Remzi’den Efsun’un yerini bulup karşısına çıkar ve İdris Koçovalı’nın selamının olduğunu söyleyip silahını çeker. Akın, bu arada Yamaç’a durumu haber verir. Cumali’nin tefeciden para almak için verdiği babasına ait tapular Çağatay’ın eline geçer.

Çukur 4. Sezon 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim İle Yamaç Çağatay’ın Tuzağına Mı Düşüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler