Ana SayfaDizilerZümrütüanka 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Abbas'ı Kim Vuruyor?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Abbas’ı Kim Vuruyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, Serhat’la evlenmeyi kabul ettikten sonra Azimet, torununu yanına çağırıyor ve eğer tekrar onunla evlenirse onu mirasından men edeceğini söylüyor. Serhat, Zümrüt’le evlenmeyi tercih ediyor. Zümrüt’ün babasının karşı çıkmasına rağmen ikili evleniyor. Azimet, Ülfet’e verdiği evin yarı hissesini silah zoruyla geri alıp Deniz’e veriyor. Melahat. cinayet işlediğini zannediyor ve onun yardımına Serhat koşuyor. Zümrüt’ün babası, kızını ezenin Abbas olduğunu öğrenip onu öldürmeye gidiyor. Azimet. Abbas’a silah çektiği sırada Serhat’ta ona silah çekiyor. Abbas vuruluyor. Abbas’ı kim vuruyor?

Cumartesi Dizileri 2020

Abbas’ı Kim Vuruyor?

Zümrütüanka 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zümrüt’ün evlenmeyi kabul etmesiyle Serhat, havalara uçuyor. Deniz ile Azimet’in ise morali bozuluyor. Azimet, Zümrüt’ü gelin olarak tekrar konağa almamaya karar veriyor ve torununu yanına çağırıp konuşuyor. Serhat’a, eğer Zümrüt’le tekrar evlenirse onu mirasından men edeceğini söyleyip ona yalvarıyor. Ama Serhat, serveti değil Zümrüt’ü tercih ettiğini söyleyip konağı terk ediyor.

ZÜMRÜTÜANKA 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serhat, Zümrüt’le evleneceğini onun babasına soruyor. Ama Zümrüt’ün babası, kızını o kadar üzdüğü için Serhat’la evlenmesine izin vermiyor. Zümrüt, babasına Serhat’ı çok sevdiğini söyleyince dayanamıyor. Serhat ile Zümrüt evleniyor. Deniz. başka bir eve yerleşmek üzere evi terk edeceği sırada Azimet, ona izin vermiyor. Onun kızının yanında kalacağını söylüyor.

Ülfet, Zümrüt’ün nikahına hazırlanmış giderken Azimet’in adamları onu çevreleyip götürüyor. Silah zoruyla ondan konağın yarı hissesini geri alıyor. Azimet, Ülfet’ten aldığı hisseyi Deniz’in üzerine devrediyor. Meliha, Abbas’ın tutuğu adamın tuzağına düşüyor. Gözünü açtığında adamın kanlar içinde yattığını ve elinde bıçak görüyor.

Abbas’ın adamına işi düşüp onu arıyor. Cinayet işlediğini zanneden Meliha. onunla birlikte adamı ormana gömüyor. Serhat, durumu öğreniyor ve Meliha’ya o adamı gömdükleri mezarı göstermesini istiyor. Mezardan maket çıkınca Serhat. Abbas’ın işi olduğunu düşünüp onun peşine düşüyor. Azimet, kendisinden yardım isteyen Abbas’la mezarlıkta buluşup ona oğullarını öldürdüğü için silahını doğrultuyor. Zümrüt’ün babası da kızını ezenin Abbas olduğunu öğrenip oraya giriyor. Abbas. vurulup yere yığılıyor. Onu öldüren, Azimet mi? Serhat mı? Yoksa Zümrüt’ün babası mı?

Zümrütüanka 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Düğün Gecesi Öldürülüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler