Ana SayfaDizilerZümrütüanka 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Düğün Gecesi Öldürülüyor Mu?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Düğün Gecesi Öldürülüyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka, 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azimet, Serhat’ın Zümrüt’le tekrar evlenmesini istemez. Eğer kendisinin sözünü çiğneyip evlenirse onu tüm servetinden mahrum edeceğini söyler. Serhat, servetini elinin tersiyle itip Zümrüt’le evlenmeyi tercih eder. Zümrütüanka 18. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serhat, düğün gecesi öldürülüyor mu?

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Düğün Gecesi Öldürülüyor Mu?

Zümrütüanka 18. Bölüm 2. fragmanında; Serhat ile Zümrüt, sonunda her şeyi bir yana bırakıp evleniyorlar. Meliha, Abbas’ın oyununa düşüp büyük hayal kırıklığına uğruyor. Düğün gecesi Zümrüt, Serhat’ı yatağın üzerinde kanlar içinde görüyor. Yoksa Serhat, amcasının tuzağına mı düşüyor.

İşte Zümrütüanka 18. .öyül 2. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Serhat, annesinin, babasının ve amcalarının katilinin Abbas olduğunu öğrenince onu, aslanlı köşkte bulup karşısına çıkar. Tam onu öldüreceği sırada Zümrüt geliyor ve Serhat’ın katil olmasına engel olur. Niyazi Çavuş’u her şeyi anlatması için ikna eden Serhat onu emniyete teslim eder. O, Abbas’ın tüm işlediği cinayetleri polislere anlatan bir ifade verir. Azimet, Abbas’la iş birliği yapıp Serhat’ın annesi birlikte öldürmüşlerdir. Zümrüt’ü de aynı şekilde öldürmek istemişlerdir. Niyazı Çavuş, Azimet’in adını hiçbir şekilde vermez.

Oğullarını öldürenin Abbas olduğunu öğrenen Azimet, doğruca mezarlığa gider. Serhat onu, perişan bir şekilde mezarlıkta bulur. Deniz, Serhat’tan boşanmayı kabul eder. Ama Azimet’e yanaşıp kendisinin konakta kalmasını sağlar. Serhat, Deniz’den boşanır boşanmaz, Zümrüt’e büyük bir sürprizle evlenme teklif eder.

Zümrüt, Serhat’ın evlenme teklifini kabul etmez. İkisinin aşkının çevresindekilere zarar verdiğini düşündüğünü söyler. Hamit, Sühandan’ın kalbini kazanır ve ikili karı koca olur. Onların mutlu olduklarını duyan Canan, oğlunu alıp konağa geri döner. Abbas, ne yapıp ne edip hapse düşmekten kurtulur.

Zümrüt’ün kız kardeşi Meliha’nın peşine bir adam takar. Meliha, hemen adamdan hoşlanır ve onunla akşam yemeği bile yer. Zümrüt, Cihan’ın yanında çalışmaya devam eder. Cihan, ondan hoşlanır. Ama onun hazır olup kendisinden hoşlanmasını bekler. Zümrüt, düşünüp taşınır ve Serhat’tan ayrı kalamayacağını anlayıp konağa gider. Serhat, konağın önünde kendisini bekleyen Zümrüt’ün yanına gider. Onun teklifine cevabının ‘Evet’ olduğunu duyunca onu kucağına alıp havalara uçurur. Deniz’le Azimet, donup kalır.

Zümrütüanka 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Zümrüt İçin Servetinden Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler