Ana SayfaDizilerSihirli Annem Oyuncuları Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Sihirli Annem Oyuncuları Açıklama Yaptı

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem yeniden başlıyor. Acun Ilıcalı’nın çalışmalarına başladığı dijital platform Exxen için Sihirli Annem dizisinin tekrar çekileceği gündeme gelmişti. Sihirli Annem oyuncuları yeni çekilecek dizi ile ilgili sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladılar. Detaylar haberimizin devamında…

İnci Türkay kimdir?

Damla Ersubaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir ?

Sihirli Annem Oyuncuları Kim?

Türk çocuk, fantastik televizyon dizisi olan Sihirli Annem dizisi Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alır. Dizinin kadrosunda İnci Türkay, Defne Joy Foster, Mümtaz Sevinç, Gizem Güven, Damla Ersubaşı gibi isimler yer alıyordu. Dizi 2003-2012 yılları arasında yayınlanmıştır.

Bir zamanların en çok izlenen dizisi Sihirli Annem Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform Exxen için yeniden çekiliyor. Dizide Betüş karakterine Açelya Topaloğlu, Betüş’ün annesi Dudu’yu Nergis Kumbasar ve Perihan’ı Lale Başar’ın oynayacağı söylentiler arasında.

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı’dan Jet Boşanma…

Sosyal Medyadan Öğrendik, Biz Yokuz

Dizinin eski oyuncuları İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama;

Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven Evleniyor

“Sevgili Sihirli Annem dostları, Hepimizin hatıralarında unutulmaz yeri olan Sihirli Annem’in yeni bir kadroyla tekrar çekileceğine bizlerde sizin gibi sosyal medyadan öğrendik. Biz yıllarca sihirli dünyamızı çok emek vererek can verdiğimiz samimi karakterler ile sizlere yansıtmaya çalıştık. Birlikte büyüdük kocaman ve sıcacık bir aile olduk. Yeni seride bize yer verilmeyeceği ve başka bir kadroyla yayına gireceğini ise haftalar önce öğrenmiştik ve bu duruma saygı duyduk. Fakat bizlerle iletişime geçildiği konuşuldu ve fikirlerimizin alındığı gibi paylaşımlar yapılması tamamen gerçek dışıdır. Lütfen itibar etmeyiniz. Bizden de tüm bu sürece sosyal medya haberlerinden görüyor ve takip ediyoruz. Anladık ki vefa ve etik kavramları yok olmuş. Bu durumu sevgili Sihirli Annem ailemizde paylaşmayı görev bildik. Hepinizi çok seviyoruz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler