Ana SayfaÜnlülerÖzge Özder'den Hamilelik Müjdesi

İlgili Postlar

Özge Özder’den Hamilelik Müjdesi

Şu sıralar ekranların iddialı yapımlarından olan Sadakatsiz dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Özge Özder’den hamilelik haberi geldi. Sevilen oyuncu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Özge Özder Kimdir?

Özge Özder’den Hamilelik Haberi

Daha önce  Haziran Gecesi, Emret Komutanım, Dudaktan Kalbe ve Umutsuz Ev Kadınları gibi sevilen ve çok izlenen dizilerde rol alan Özge Özder 2018 yılında hayatını müzisyen Sinan Güleryüz ile birleştirmişti. 42 yaşında olan Özge Özder’den hamilelik müjdesi geldi. Oyuncu hamile olduğu haberini sosyal medyada sevenleri ile paylaştı. Özge Özder’in duygu dolu paylaşımı;

“Bazen ne diyeceğini, nasıl diyeceğini bilemiyor insan… Kelimeler yetersiz kalıyor. Hep en güzel dilekleriniz hatta istekleriniz içindeydi bizden bir bebek haberi almak. Hep ‘çoğalın’ dediniz bizi sevenler olarak. Biz aslında hep çoktuk kendimize ve hatta taştık kendi içimizde ama şimdi kısmetse daha da çoğalıyoruz işte..

Sadakatsiz 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Ali’nin Her Şeyi Bildiğini Öğrenmesiyle Yıkılıyor!

Sizlerin de duaları, iyi enerjisi ve sevgisi eşliğinde geliyor kızımızın müjdeli haberi. İnanıyorum ki bizim bu zor döneme denk gelen yolculuğumuz kara kalplere inat, yine iyi kalplerinizin ve iyi dileklerinizin enerjisini kuşanıp en güzel şekilde tamamına erecek. Dilerim ki, bu zor günlerde yüce yaradan koruyup kollayacak hepimizi ve taşıdığım bu küçük canı, ve o da gözlerini sağlıkla açacak.”

Oyuncunun 85 bin takipçisi bulunan bir Youtube kanalı bulunuyor. Hamilelik haberini yakınlarına verdiği anları videoya alan oyuncu bu özel anları Youtube kanalında takipçileri ile paylaştı. Yakın arkadaşı Aslı Tandoğan Özder’in hamilelik haberinin ardından göz yaşlarına boğuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler