Ana SayfaÜnlülerTimuçin Esen Koronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Timuçin Esen Koronavirüse Yakalandı!

Şu sıralar Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Ateş karakteri ile izlediğimiz oyuncu Timuçin Esen koronavirüse yakalandı. Hekimoğlu dizisinin setine koronavirüs önlemleri kapsamında bir hafta ara verildiğinin duyurulmasının ardından dizi oyuncusu Timuçin Esen’in koronavirüs testinin pozitif olduğu haberi şok etkisi yarattı. Detaylar haberimizde…

Timuçin Esen Kimdir?

Timuçin Esen Koronavirüse Nasıl Yakalandı?

Yapımcılığını OJO Pictures’ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın paylaştığı, Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nun setine koronavirüs tedbirleri kapsamında bir hafta ara verildiği duyurulmuştu.

Nurgül Yeşilçam’dan Timuçin Esen İle İlgili Paylaşım!

Hastanede yapılan dizi çekimlerine bir hafta ara verilen dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bu hafta sağlık arası. Artan tedbirlerden ötürü bu haftalık ara veriyoruz. Unutmayın ki doktorların da önlem almaya ihtiyacı vardır” ifadeleri kullanılmıştı.

Timuçin Esen’in aile bireylerinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından test yaptıran oyuncu koronavirüse yakalandığını öğrendi. Evinde dinlenen oyuncunun durumunun iyi olduğu haberi geldi.

Deneyimli oyuncu Timuçin Esen koronavirüs için Sağlık Bakanlığı’nın hazırladığı reklam filminde rol almıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler