Ana SayfaÜnlülerDamla Ersubaşı Eski Eşi ile Görüntülendi

İlgili Postlar

Damla Ersubaşı Eski Eşi ile Görüntülendi

Damla Ersubaşı eski eşi ile görüntülendi. Sihirli Annem dizisinde oynadığı Tuğçe karakteri ile tanınan Damla Ersubaşı geçtiğimiz aylarda iki çocuğunun babası iş insanı Mustafa Can Keser ile yollarını ayırmıştı. Çift boşanmanın ardından ilk kez görüntülendi.

Damla Ersubaşı Kimdir? 

Damla Ersubaşı’dan İhanet İddialarına Yanıt

Damla Ersubaşı 2016 yılında hayatını iş insanı Mustafa Can Keser ile birleştirmişti. Çift daha önce ihanet iddiaları ile gündeme gelmişti. Damla Ersubaşı eşinin kendisine ihanet ettiğini haberlerinin ardından şu açıklamayı yapmıştı;

“Haberler doğru fotoğraflardaki kişi eşim. Şu an bir şekilde devam edeceğiz çünkü aciliyetim  kızım. Zaten doğuma da birkaç hafta kaldığı için çok fazla konuşmak istemiyorum. Eşimle konuştum ama ‘Ben değilim’ dedi. Ama aşikar her şey size gelen fotoğrafın aynısı bana da geldi.”

Damla Ersubaşı Yeni Projesi Hakkında Konuştu!

İş insanı Mustafa Can Keser ise ihanet iddialarını reddetmiş ve şu şekilde cevap vermişti;

“Bugün hakkımda çıkan “eşini aldattı” haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bana bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir. Konu ile ilgili tarafıma yapılan bu ahlaksız durumdan dolayı tüm yasal haklarımı kullanacağım.. Kamuoyuna duyurudur.”

damla-ersubasi

Eşim ile Aynı Evde Kalıyoruz

Damla Ersubaşı ihanet haberlerinin ardından katıldığı bir magazin programında; “Biraz sorunlar yaşadık. Karantinanın da etkisi var. Şu an ‘Boşandık’ diye bir şey demiyorum ama sorunlarımız oldu, çözdük gibi. Eşim ile aynı evde kalıyoruz. Tartışma nedenimiz ihanet değil. Bu süreçte her şey insanın gözüne batıyor. Birlikte çok fazla yan yana bulunmamak daha iyi. Ben eşim tarafından hiçbir zaman aldatılmadım. Evet, birlikte çözmemiz gereken sorunlarımız var ama ‘Boşandık’ diye bir şey söz konusu değil.” açıklamasını yapmıştı.

Damla Ersubaşı eski eşi ile görüntülendi. Çift tüm bu yaşananların ardından geçtiğimiz Eylül ayında tek celsede boşandı. Zehra ve Zeynep Nisa adında iki kız çocukları bulunan çift boşanmanın ardından ilk kez birlikte görüntülendi. Bir mekan çıkışı görüntülenen çifte Esra Balamir eşlik etti. Soruları yanıtsız bırakan çiftin barışıp barışmadığı ise merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler