Ana SayfaÜnlülerEcem Erkek'ten Boşanma Sonrası İlk Açıklama

İlgili Postlar

Ecem Erkek’ten Boşanma Sonrası İlk Açıklama

Ecem Erkek’ten boşanma sonrası ilk açıklama geldi. Güldür Güldür Show ile tanınan oyuncu Ecem Erkek geçtiğimiz günlerde eşi Yüce Armağan’dan boşanmıştı. Ecem Erkek hakkında çıkan boşanma haberlerine isyan etti. Detaylar haberimizde…

Ecem Erkek Kimdir?

Yüce Armağan Erkek Kimdir?

Ecem Erkek’ten İsyan

Güldür Güldür Show ile tanınan oyuncu Ecem Erkek geçtiğimiz günlerde 4 yıllık eşi Yüce Armağan’dan tek celsede boşandı. 2016 yılında hayatlarını birleştiren Ecem Erkek ve Yüce Armağan başanma sürecinde birbirlerinden hiçbir şey talep etmediler.

Çiftin anlaşmalı olarak boşanmasının ardından haklarında boşanmalarına dair bir çok iddia ortaya atılmıştı. Yüce Armağan olayla ilgili sessizliğini korurken Ecem Erkek haklarında çıkan iddialara yanıt verdi. İşte Ecem Erkek’in paylaşımı;

“Biz 10 yıldır beraberiz. Beraber büyüdük. Büyüdüğümüz aileler, yetiştiriliş biçimimiz, sahip olduğumuz vicdanlarımız iki kötü cümlede harcanmayacak kadar sağlam. Biz henüz duruşmayı beklerken sanki ülke gündeminde konuşulacak başka bir şey yokmuş gibi haberi her yere posta eden işgüzarın ekmeğine yağ olacak kadar basit değil bizim bağımız.”

Ecem Erkek Güldür Güldür’de Kahkaha Tufanına Yarattı

“Evliliğimize nasıl ortak karar verdiysek ayrılığımıza da ortak karar verdik. Yani boşamadım BOŞANDIK! Evliliği Instagram storylerinden öğrenmiş olduğu çok açık insanlar tarafından söylenmiş bir takım cümleler okuyorum. Ne Armağan’ımı ne de ilişkimi siz akbabalara yedirmem! Bizim sevgimiz de saygımız da baki… Burdan size magazin çıkmaz sizi keşfet’e alalım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler