Ana SayfaDizilerEcem Erkek Güldür Güldür'de Kahkaha Tufanına Yarattı

İlgili Postlar

Ecem Erkek Güldür Güldür’de Kahkaha Tufanına Yarattı

Ecem Erkek Güldür Güldür’de kahkaha tufanına yarattı. Ekranların sevilen programı her hafta özgün skeçleriyle izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Cumartesi Akşamlarının Sevilen Programı

Ekranların en sevilen programı olan Güldür Güldür, cumartesi akşamları izleyicisini ekran başına kitliyor. Yapımını BKM’nin üstlendiği programın formatı da kendine özgün. Her sene başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra genç yeteneklerinde kendini göstermesine olanak tanıyan Güldür Güldür programı birbirinden eğlenceli skeçleriyle sergileniyor.

Güldür Güldür Oyuncuları 2019

Başarılı Kadro

Ali Sunal’ın sunuculuğunda yürütülen programın ana kadorsunda, Alper Kul, Doğa Rutkay Aziz, Uğur Bilgin, Ünal Yeter, Açelya Topaloğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Dev oyuncu kadrosu ve başarılı skeçleriyle her haftaya damgasını vuran programın izleyici kitlesi de hayli yüksek. Usta çırak ilişkisinin de hala devam ettiği bir program olarak genç yeteneklerinde kendini geliştirmesine olanak tanıyan Güldür Güldür geçtiğimiz programında Ecem Erkek izleyicisini kırdı geçirdi.

Ecem Erkek Güldür Güldür’de Kahkaha Tufanına Yarattı

Ecem Erkek Güldür Güldür'de Kahkaha Tufanı Yarattı
Ecem Erkek Güldür Güldür’de Kahkaha Tufanı Yarattı

Tiyatro bölümü mevzunu olan Ecem Erkek, geçtiğimiz sene Güldür Güldür ekibine dahil olarak ekran karşısına geçti. , Okul Koridoru ve Dram Teyzeler skeçleriyle geçen sene izleyicisinden tam not alan Ecem Erkek, bu sene de Naime Show skeciyle sahnede kahkahaların yükselmesine neden oldu. Yetenekli oyuncunun peşinde sürpriz isimler olduğu da öğrenildi. Yakında Güldür Güldür ekibi ile turneye çıkacak olan Ecem Erkek’in yaz sezonu içinde bir sinema filmi projesi kesinleşmiş. Projenin ne olduğu hakkında ip ucu vermese de, sevenleri tarafından film şimdiden iple çekiliyor.

Ecem Erkek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler