Ana SayfaDizilerEylül Öztürk ile Hey Anne Yakında Kanal D’de!

İlgili Postlar

Eylül Öztürk ile Hey Anne Yakında Kanal D’de!

Esprileriyle herkesi kahkaha tufanına boğan Eylül Öztürk, yeni projesi için kolları sıvadı. Eylül Öztürk ile “Hey Anne” yakında Kanal D’de!

Skeçleri ile Çok Sevildi

Bir sosyal medya uygulamasında içerik üretmeye başlayan Eylül Öztürk, kısa skeçleriyle ve samimi mizacıyla çok sevilmiş ve kısa zamanda bir hayran kitlesi elde etmişti. Bu dönemde reklam ve jingle seslendirmelerine de devam eden Eylük Öztürk, Beyaz Show’la birlikte ekranlara geçmişti. Beyaz Show’un skeçlerine can veren ve büyük bir başarı yakalayan Eylül Öztürk, bir yandan da sinema filmleriyle beyaz perde de sevenleriyle buluşmaya devam etmişti.

Ekranların yeni programı 4 Kadın! Peki, 4 Kadın’da kimler olacak?

Kanal D’den Yeni Programlar

Yaz sezonu yaklaşırken, ekranların sevilen kanlı olan Kanal D’den de yeni programlar ve yeni formatlar geliyor. Birbirinden güzel projeler ile izleyicisini yine ekran başına kitleyecek Kanal D, yeni programlarının hazırlıklarına başladı. İşte o projelerden biri ise bilgiyi ve eğlenceyi bir arada sunan, “Eylül Öztürk ile Hey Anne.”

Eylül Öztürk ile Hey Anne Yakında Kanal D’de!

Kısa zaman içerisinde sevilen yüzler arasına giren Eylül Öztürk, eğlence ve bilginin bir arada olacağı “Eylül Öztürk ile Hey Anne” isimli programıyla Kanal D ekranlarında yakında sevenleri ile buluşacak. Ph Yapım Hülya Sepken’in yapımcılığını üstlendiği programa Eylül Öztürk eğlenceli sunuculuğu ile renk katarken, hamilelik, doğum, yeni doğan bakımı, anne-baba olma psikolojisi, hem anne hem çocuk için sağlıklı beslenme konuları, alanın uzmanları tarafından ele alınacak. Hafta sonları yayınlanacak olan “Eylük Öztürk ile Hey Anne” anne ve babaların tüm sorularını anlatırken, anneliğin hiç bilinmeyen noktalarını da ele alacak.

Eylül Öztürk Özkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler