Ana SayfaDizilerEkranların yeni programı 4 Kadın! Peki, 4 Kadın'da kimler olacak?

İlgili Postlar

Ekranların yeni programı 4 Kadın! Peki, 4 Kadın’da kimler olacak?

Yeni yayın döneminde programlara ağırlık verecek olan Kanal D’nin yeni bir programı 4 Kadın olacak. Peki, 4 Kadın’ın sunucuları kimler olacak? İşte yeni program ile ilgili detaylar.

Yeni sezona farklı formattaki yarışmaları ve programları ile hızlı bir şekilde giriş yapmaya hazırlanan Kanal D’den bir program daha duyuruldu. Yeni programın adı 4 Kadın olurken 4 Kadın tarafından sunulacak olan program oldukça dikkat çekti.

Kanal D’de değişim sürüyor

Demirören Medya tarafından satın alındıktan sonra farklı bir yayın politikası izlenmeye başlanan Kanal D’de 4 Kadın da yeni dönemin programlarından birisi olacak. Yeni programın hangi formatta olacağı tam olarak bilinmese de bazı detaylar paylaşıldı. Hande Ataizi, Seda Akgül, Derya Tuna ve Eylül Öztürk Özkan tarafından sunulacak olan program farklı bir deneme olacak.

Hande Ataizi kimdir?

Seda Akgül kimdir?

Derya Tuna kimdir?

Eylül Öztürk Özkan kimdir?

4 Kadın programı ne zaman başlayacak? 4 kadın kimdir?

4 Kadın programının ne zaman yayına başlayacağı henüz bilinmiyor. Fakat kısa süre içerisinde çekimlere geçilerek programın yayın hayatına geçmesi bekleniyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde TV8’e veda ederek dikkat çeken Seda Akgül’ün de buraya transfer olması program için beklentileri arttırdı. Programın magazin formatında olmayacağı kesin olsa da tam olarak bilinmiyor.

Seda Akgül TV8’e veda etti!

Ünlü isimlerin sunucu olarak yer alacağı program ile ilgili gözler 4 Kadın’a çevrildi. Ünlü isimlerin sosyal medyadan da konuyla ilgili detay paylaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler