Ana SayfaDizilerAli yaşayacak mı? İşte merak edilen 4N1K İlk Aşk 5. bölüm fragmanı!

İlgili Postlar

Ali yaşayacak mı? İşte merak edilen 4N1K İlk Aşk 5. bölüm fragmanı!

4N1K İlk Aşk 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan Ali’nin yaşayıp yaşamayacağı merak edilirken yeni fragman bu nedenle büyük bir ilgi gördü. İşte detaylar.

Türkiye’nin yeni gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk, yeni bölüm fragmanları ile sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor. Yayınlanan yeni bölümün ardından paylaşılan yeni bölüm fragmanı ile birlikte 4N1K İlk Aşk’ta heyecan hiç durmazken yeni bölümde yaşanacak olaylarla ilgili ilk detaylar 4N1K İlk Aşk 5. bölüm fragmanı ile paylaşıldı.

İşte 4N1K İlk Aşk 5. bölüm fragmanı

Son bölümde neler olmuştu?

4N1K İlk Aşk son bölümünde Ali’nin Bade’ye şarkı çaldığını gören Yaprak ne yapacağını bilemez. Bu durumun Yaprak tarafından yanlış anlaşıldığını düşünen Ali ise bu durumu toparlamak için plan yapar. Fakat bu durum Bade’nin farklı planı nedeniyle gerçekleşmez ve aynı zamanda Ali Bade’nin hazırladığı plan içerisinde kendini bulur. Bade’nin erkek arkadaşı gibi davranmaya devam eden Ali, bu plan nedeniyle giderek anlatılamaz bir durum içerisine girer.

Diğer yanda Barış yaşadığı büyük pişmanlık sonrasında Yaprak’ın gönlünü almaya çalışır. Ne yapsa başarılı olamayan Barış, son çare olarak mektup yazar. Sinan ise Ece ile yaşadıkları nedeniyle annesi karşı tavır takınır ve ona rest çeker.

Yeni bölümü ile yine aynı gün izleyici ile Fox TV’de buluşacak olan dizi, şimdiden büyük bir beklenti yaratmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler