Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın İsteme Törenine...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın İsteme Törenine Gelen Gizemli Kişi Kim?

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 38. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey ile Şule, boşanıyor. Yıldız, Şule hastayken Kuzey’le evlenmek istemiyor. Şule, gelip onlara ameliyat olacağını söylüyor. Nahide ve Pembe, onun hasta olduğuna inanmıyor ve İstanbul’a gidip görüyor. Doktorlardan Şule’nin ameliyattan sonra yaşayacağını öğreniyorlar. Kuzey, Yaşar’dan Yıldız’ı istiyor. Oda kızını vermeden önce onu zorlu sınavlardan geçiriyor. En sonunda Yaşar, Kuzey’den yemin isteyip kızını ona vereceğini söylüyor. Kuzey, yeminlerini ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız’ın isteme töreninde gelen gizemli kişi kim?

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız’ın İsteme Törenine Gelen Gizemli Kişi Kim?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, yine kötü bir şey olmasın diye, önceki kız isteme olayında olan hiçbir şeyi istemiyor. Hatta Sefer, imaj bile değiştirip saçlarını sarıya boyatıyor. Kahveler içiliyor. Kuzey, Yıldız’ın yaptığı kahveyle yanıp su istiyor. Yaşar, Yıldız’a Kuzey’de gönlü olup olmadığını soruyor. Yıldız, onun bileceğini söyleyip adeti yerine getiriyor. O sırada içeri birisi girip bu evliliğin olmayacağını söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, asıl sapığın okul arkadaşı Bulut olduğunu anlıyor. Onunla öyle bir konuşuyor ki Burhan, ondan vazgeçmek zorunda kalıyor. Yıldız, Bulut olayını hallettiğini düşünüp Kuzey’e bir şey anlatmıyor. Nahide, soyguncular tarafından esir alınıyor. Pembe ve Sefer, onları kurtarmaya çalışırken adamların eline düşüyor.

Adamlar, ormanda onları bırakıyor. Nahide, uyanıklık edip altınları sahiplerine teslim etmek üzere gizlice alıyor. Cihan doktor, Pembe’ye bu yaptığından dolayı büyük tepki gösteriyor. Pembe, onunla yapamayacağını anlayıp nişanı atıyor. Kuzey, Yaşar’dan Yıldız’ı istiyor. Ancak. Yaşar onun kızını bir daha üzmesine izin veremeyeceğini ve onu sınavlarından geçireceğini söylüyor.

Kuzey, Yıldız’ın desteğiyle onun her sınavından geçiyor. Ancak, en son sınavı yükseklik korkusu olduğu için yerine getiremeyip yere çakılıyor. Yaşar, Kuzey’in kararlılığını görüp ondan kızının elini bırakmaması konusunda yemin istiyor. Şahitler huzurunda Kuzey, Yıldız’ı üzmeyeceğine yemin ediyor.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yaşar’ın Sınavından Geçebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler