Ana SayfaDizilerSadakatsiz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin'in Ailesi Asya'dan Duydukları Karşısında Şok...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’in Ailesi Asya’dan Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 6. yeni bölümüyle 11 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asya, Mert’in davetini kabul eder. Buluştukları otelde Mert Asya’ya, uzun zamandır ondan hoşlandığını ve eğer isterse onun Volkan’dan intikam almasına yardım edebileceğini söyler. Asya, Mert ile birlikte olur. Sabaha karşı eve geldiği için Volkan, ondan şüphelenip telefonunu karıştırır. Asya, istediği belgeleri Mert’ten alır. Ancak, Mert yine Asya’yla buluşmak ister. Asya, buluşmaya gitmeyince onu tehdit eder. Ali’nin babasının annesini aldattığını öğrendiğini yine Asya, hastasından öğrenir. Asya, Ali’nin her şeyi bildiğini öğrenmesiyle yıkılır. Sadakatsiz 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin’in ailesi Asya’dan duydukları karşısında şok oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin’in Ailesi Asya’dan Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Sadakatsiz 6. bölüm 1. fragmanında; Asya, Gönül hanımın kendisini yemeğe davet ettiğini söyleyip oraya Volkan’la birlikte gidiyor. Gider gitmez, Derin’in fotoğrafını yere atıp kırıyor ve çantasının takıldığını söylüyor. Sofraya oturduklarında, onlara moralinin bozuk olduğunu kocasının kendisini iki yıldır, hemde kızlarıyla aldattığını, ayrıca kızlarının da kocasından hamile olduğunu söylüyor. Duydukları karşısında Haluk ve Gönül, yok oluyor.

İşte Sadakatsiz 6. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, eşi ve çocuğuyla yemek yemeye gittikleri restorandın önünde Derin’in ailesiyle karşılaşır. Volkan’la Derin, rahatsızlık duysa da Asya, onları birlikte yemek yemeye davet eder. Konuyu karı koca ilişkisine getiren Asya, karı koca arasında ne kadar kriz yaşanırsa yaşansın, günün sonunda aynı yatağa girdikten sonra bütün sorunların çözüldüğünü söyler. Derin’in annesi bu durumu onaylıyor ve kocasının kendisini az üzmediğini söyler. Asya, Gönül hanıma kocasıyla arasında tam ne olmadığını bilmediğini ama, erkekler için bazı şeylerin hormonel olduğunu iyi ki yuvalarını dağıtmadığını söyler.

Ali, ödevinin olduğunu söyleyip babasıyla yemekten erken kalkar. Asya, Derin’e dönüp ona aşk hayatının nasıl gittiğini sorar. Gönül hanım hemen durumu toparlayıp kızının ilişkisinin olmadığını ama çok arkadaşı olduğunu söyler. Durumdan rahatsız olan Derin, hemen masayı terk eder.

Daha sonra Asya’yı arayıp onun nasıl bir doktor olduğunu neden ailesinin yanında aşk ilişkisinin konusunu açtığının hesabını sorar. Nil, sevgilisiyle yeniden birlikte olmaya başlar. Derin, o gün Volkan’la konuşmak ister. Ama Volkan, telefonda konuşurken Asya’ya yakalandığı için onunla ertesi gün konuşmak ister.

Derin, sinirlenip hastaneye gidiyor ve Volkan’a bebeği aldırdığını söyler. Asya, Mert’le buluşup otel odasında birlikte olur. Onunla buluşmaya giderken de Volkan’a, doktorlar yemeği olduğunu söyler. Volkan, Derya’dan birinin ona çiçek gönderdiğini öğrenir. Bahar ise, Mert’in kendisini aldattığından şüphelenir.

Asya, Mert’le birlikte olduktan sonra aralarındaki yaşananları Bahar’a söylemekle onu tehdit edip, Volkan’ın şirketinin hesaplarına dair bilgi ister. Mert, o bilgileri verir. Ancak, karşılığında oda onu tehdit edip tekrar birlikte olmak ister. Asya’nın koruyucu meleği olduğunu söyleyen hastası o evde değilken Derin’in eve geldiğini ve oğlunun onları gördüğü anların kamera görüntülerini verir.

Nil’in sevgilisi hastanenin önüne gelip onu yine tehdit eder. Ali’nin öğretmeni Asya’yı arayıp oğlunun ödevini sildiğini söyleyip onları okula çağırır.

Sadakatsiz 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Ali’nin Her Şeyi Bildiğini Öğrenmesiyle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler