Ana SayfaDizilerAlev Alev 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Rüya Hayatını Kurtaran Ömer'e Aşık...

İlgili Postlar

Alev Alev 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Rüya Hayatını Kurtaran Ömer’e Aşık Mı Oluyor?

Show Tv’nin yeni dizisi Alev Alev, 2. yeni bölümüyle 12 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rüya, hem en yakın arkadaşı Çiçek’i, hem de kuzeni Cemre’nin yangında öldüğünü zanneder. Cemre, Çebeli’nin kendisinin yaşadığını anlamadan, Güneş’i evden çıkarmak için Ozan’dan yardım ister. Çelebi, Cemre’nin ölmediğini ona birinin yardım ettiğini anlar. Rüya, babasına Çiçek’in ölümüne İskender’in sebep olduğunu söyler. Ozan, Ömer’den yardım ister. Tomris, kendisine gelen Çiçek’ten kızının yerine geçmesini ister. Alev Alev 2. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Rüya, hayatını kurtaran Ömer’e aşık mı oluyor?

Perşembe Dizileri 2020

Rüya Hayatını Kurtaran Ömer’e Aşık Mı Oluyor?

Alev Alev dizisinin 2. bölüm ön izlemesinde; Rüya, Ömer’in ceketinin ve cüzdanının kendisinde olduğunu söylüyor. Ömer’de ona telefon numarasını veriyor. Rüya, alevlerin içine girip kendisini kurtaran Ömer’den hoşlanmaya başlıyor. Ömer’de, ondan hoşlanmaya başlıyor. Bakalım ikili arasında büyük bir aşk mı doğacak?

İşte Alev Alev 2. bölüm ön izilemisi…

ALEV ALEV 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, en büyük kadın hakları savunucularından biridir. Ancak evde karısı Cemre’ye şiddet uygular. Cemre, kocasından boşanmak için uğraşır. Ama hiçbir avukat onun davasını kabul etmez. Çünkü, Çelebi onu adım adım takip ettirir. Cemre’nin kızını alıp kaçmaktan başka çaresi kalmaz. Çelebi, Cemre’ye şehir dışına çıkacağını söyleyip ondan vakıf yemeğine katılmasını ister. Cemre, kasadan para ve pasaportlarını alıp kaçmaya hazırlanır. Önce vakıf yemeğine gidiyor ve fırsatını bulup tuvaletin camından kaçar.

Çantasını kapkaççılara kaptırdığı sırada gazeteci Ozan’la tanışır. Ozan, onu tanıdığı için merak edip ona yardım eder. Hatta onu evine götürür. Vakıf yemeğinde büyük bir yangın çıkar. İskender, son anda nişanlısı Rüya’yı kurtarmasını isteyen Çiçek’i itip kendi canını kurtarır. Rüya, baygın yatarken onu görür. Ömer, kapatıldığı yerden kurtulup Rüya’yı kucağına alıp dışarı çıkarır. Çiçek, ağır yaralı hastaneye kaldırılır.

Bir çok kişi ölür. Tomris’in kızı da ölür. Ama Tomris, kızının eşyasıyla yüzü yanan Çiçek’in eşyalarını değiştirip onu tedaviye alır. Ali, hastaneye gidip Çiçek’in ölüm haberiyle yıkılır.

Alev Alev 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tomris Çiçek’ten Kızının Yerine Geçmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler