Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Asıl Katilin Behice...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Asıl Katilin Behice Olduğunu Anlıyor!

Atv’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 72. yeni bölümüyle 12 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, annesinin kendisine bıraktığı mektubu okuduktan sonra onun Fekeli’nin yanında olduğunu zanneder. Ancak onun yanında olmadığını öğrenince telaşlanıp aramaya başlarlar. Hünkar’ın cansız bedeni bulunur. Müjgan, Hünkar’ı halasının öldürdüğünü anlar. Ama Behice, inkar edip evi terk eder. Hünkar’ın cenaze törenine Sevda’da gelir. O sırada jandarmalar gelip Sevda’yı göz altına alır. Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm 72. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, asıl katilin Behice olduğunu anlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Asıl Katilin Behice Olduğunu Anlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm 1. fragmanında: Fekeli, Hünkar’ın ölümüyle perişan olup onun toprağıyla hasret gideriyor. Sevda, Hünkar’ı öldürme suçundan göz altına alınıyor. Züleyha, Hünkar annesinin katilini bulmaya ant içiyor ve onu öldürenin Sevda hanım olmadığından suçun onun üzerine atıldığını anlıyor. Onu tamda Fekeli’yle evlenmeye karar verdiğinde öldürebilecek tek kişinin Behice olduğunu anlayıp, karşısına çıkıyor ve hürriyetinin tadını çıkartmasını istiyor. Behice, vurulup yere düşüyor. Onu kim vuruyor?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1325150745935687680

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 71. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, her yerde annesini arar. Ancak, kendisine bıraktığı mektubu okuduktan sonra Fekeli’nin yanında olabileceğini düşünüp onun yanına gider. Evliliklerine razı gelmediğini söyleyip, annesinin nerede olduğunu sorar. Fekeli, onun nerede olduğunu bilmediğini söyler. Behice, Hünkar’ı öldürdükten sonra, soygun süsü vermek için onun mücevherlerini alır. Onu öldürdüğü bıçağı ise nehre atar.

Herkes Hünkarı aramaya başlar. Saniye, belediyeden anons ettirme fikrini verir. Belediyeden Hünkar’ın kayıp olduğu anonsu geçer. Behice, hiçbir şey olmamış gibi vakfın toplantısına gider. Oraya Sevda’nın gelmesiyle Behice, onun Yamanların can düşmanı olduğunu anlar. Demir, annesinin ölüsünü bulur. Acı haber tüm Çukurova’ya yayılır. Fekeli, aldığı haberle yıkılır.

Müjgan, Hünkar’ın ölümünden bir gün önce halasının, Hünkar’ın Fekeli’yle evlendikten sonra kendilerini kapı dışarı edeceğini ve hemen bir çaresine bakması gerektiği sözleri aklına gelir. Behice’ye Hünkar’ın ölümüyle onun bir alakası olup olmadığını sorar. Müjgan’a aşırı bir tepki veren Behice, onun gibi bir yeğeni olmadığını söyleyip evi terk eder.

Sevda, taziyeye konağa gider. Kadınların kötü bakışlarından rahatsız olup Züleyha ile Demir’e baş sağlığı dileyip gider. Cenaze namazı kılındıktan sonra Sevda, oraya da gider. Onu görenler yine aralarında konuşmaya başlar. O sırada jandarmalar gelir ve Sevda’yı Hünkar Yaman’ı öldürme suçundan alıp karakola götürürler.

Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar’ı Öldürme Suçu Sevda’nın Üstüne Mi Kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler