Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar'ı Öldürme Suçu Sevda'nın...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar’ı Öldürme Suçu Sevda’nın Üstüne Mi Kalacak?

Atv’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 71. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, annesinin kendisine bıraktığı mektubu okuduktan sonra onun Fekeli’nin yanında olduğunu zannediyor. Ancak onun yanında olmadığını öğrenince telaşlanıp aramaya başlıyorlar. Hünkar’ın cansız bedeni bulunuyor. Müjgan, Hünkar’ı halasının öldürdüğünü anlıyor. Ama Behice, inkar edip evi terk ediyor. Hünkar’ın cenaze törenine Sevda’da geliyor. O sırada jandarmalar gelip Sevda’yı göz altına alıyor. Hünkar’ı öldürme suçu Sevda’nın üstüne mi kalacak?

Perşembe Dizileri 2020

Hünkar’ı Öldürme Suçu Sevda’nın Üstüne Mi Kalacak?

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, her yerde annesini arıyor. Ancak, kendisine bıraktığı mektubu okuduktan sonra Fekeli’nin yanında olabileceğini düşünüp onun yanına gidiyor. Evliliklerine razı gelmediğini söyleyip, annesinin nerede olduğunu soruyor. Fekeli, onun nerede olduğunu bilmediğini söylüyor. Behice, Hünkar’ı öldürdükten sonra, soygun süsü vermek için onun mücevherlerini alıyor. Onu öldürdüğü bıçağı ise nehre atıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 71. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Herkes Hünkarı aramaya başlıyor. Saniye, belediyeden anons ettirme fikrini veriyor. Belediyeden Hünkar’ın kayıp olduğu anonsu geçiyor. Behice, hiçbir şey olmamış gibi vakfın toplantısına gidiyor. Oraya Sevda’nın gelmesiyle Behice, onun Yamanların can düşmanı olduğunu anlıyor. Demir, annesinin ölüsünü buluyor. Acı haber tüm Çukurova’ya yayılıyor. Fekeli, aldığı haberle yıkılıyor.

Müjgan, Hünkar’ın ölümünden bir gün önce halasının, Hünkar’ın Fekeli’yle evlendikten sonra kendilerini kapı dışarı edeceğini ve hemen bir çaresine bakması gerektiği sözleri aklına geliyor. Behice’ye Hünkar’ın ölümüyle onun bir alakası olup olmadığını soruyor. Müjgan’a aşırı bir tepki veren Behice, onun gibi bir yeğeni olmadığını söyleyip evi terk ediyor.

Sevda, taziyeye konağa gidiyor. Kadınların kötü bakışlarından rahatsız olup Züleyha ile Demir’e baş sağlığı dileyip gidiyor. Cenaze namazı kılındıktan sonra Sevda, oraya da gidiyor. Onu görenler yine aralarında konuşmaya başlıyor. O sırada jandarmalar geliyor ve Sevda’yı Hünkar Yaman’ı öldürme suçundan alıp karakola götürüyorlar.

 Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Hünkar’ın Ölümü Herkesi Yasa Boğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler