Ana SayfaDizilerAlev Alev 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tomris Çiçek'ten Kızının Yerine Geçmesini...

İlgili Postlar

Alev Alev 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tomris Çiçek’ten Kızının Yerine Geçmesini İstiyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Alev Alev, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Çelebi, karısı Cemre’ye psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor. Cemre, hangi avukata gitse kapılar yüzüne kapanıyor. Kızını alıp kaçmaktan başka çaresi kalmıyor. Cemre, katıldığı vakıf yemeğinden kaçmayı başarıyor. Orada büyük bir yangın oluyor. Herkesin kendisini öldü bilmesini istiyor ve ona Ozan yardım ediyor. İskender, yangında Rüya’yı ve Çicek’i bırakıp kendi canını kurtarıyor. Ömer ise, son anda alevlerin arasına girip Rüya’yı kurtarıyor. Tomris, kızının yangında öldüğünü biliyor. Tanınmaz haldeki Çiçek’i alıp kızı gibi tedavi ediyor. Alev Alev 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tomris, Çiçek’ten kızının yerine geçmesini istiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Tomris Çiçek’ten Kızının Yerine Geçmesini İstiyor!

Alev Alev 2. bölüm 1. fragmanında; Rüya, hem en yakın arkadaşı Çiçek’i, hem de kuzeni Cemre’nin yangında öldüğünü zannediyor. Cemre, Çebeli’nin kendisinin yaşadığını anlamadan, Güneş’i evden çıkarmak için Ozan’dan yardım istiyor. Çelebi, Cemre’nin ölmediğini ona birinin yardım ettiğini anlıyor. Rüya, babasına Çiçek’in ölümüne İskender’in sebep olduğunu söylüyor. Ozan, Ömer’den yardım istiyor. Tomris, kendisine gelen Çiçek’ten kızının yerine geçmesini istiyor.

İşte Alev Alev 2. bölüm 1. fragmanı…

ALEV ALEV 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çelebi, en büyük kadın hakları savunucularından biridir. Ancak evde karısı Cemre’ye şiddet uyguluyor. Cemre, kocasından boşanmak için uğraşıyor. Ama hiçbir avukat onun davasını kabul etmiyor. Cemre’nin kızını alıp kaçmaktan başka çaresi kalmıyor. Çelebi, Cemre’ye şehir dışına çıkacağını söyleyip ondan vakıf yemeğine katılmasını istiyor. Cemre, kasadan para ve pasaportlarını alıp kaçmaya hazırlanıyor. Önce vakıf yemeğine gidiyor ve fırsatını bulup tuvaletin camından kaçıyor.

Çantasını kapkaççılara kaptırdığı sırada gazeteci Ozan’la tanışıyor. Ozan, onu tanıdığı için merak edip ona yardım ediyor. Hatta onu evine götürüyor. Vakıf yemeğinde büyük bir yangın çıkıyor. İskender, son anda nişanlısı Rüya’yı kurtarmasını isteyen Çiçek’i itip kendi canını kurtarıyor. Rüya, baygın yatarken onu görüyor. Ömer, kapatıldığı yerden kurtulup Rüya’yı kucağına alıp dışarı çıkarıyor. Çiçek, ağır yaralı hastaneye kaldırılıyor.

Bir çok kişi ölüyor. Tomris’in kızı da ölüyor. Ama Tomris, kızının eşyasıyla yüzü yanan Çiçek’in eşyalarını değiştirip onu tedaviye alıyor. Ali, hastaneye gidip Çiçek’in ölüm haberiyle yıkılıyor.

Alev Alev Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler