Ana SayfaDizilerBaraj 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım'ın Hala Evli Olduğunu Öğrenecek...

İlgili Postlar

Baraj 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ın Hala Evli Olduğunu Öğrenecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 13. yeni bölümüyle 10 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazım, Ayşe’ye DNA testi yaptırır. Sonuçlar çıkana kadar evde kalmalarına izin verir. Tarık ile Zahra’yı, gece ormanda gören adam yeni mühendis çıkar ve onu tanır. Mezarın olduğu yerde inşaat yapılacağını duyan Tarık, tutuşmaya başlar. Kazı sırasında mezar boş çıkar. Zahra, gördüğü kişi karşısında donup kalır. Yoksa Halil ölmedi mi? Ayşe, Nazım’ın kızı çıkıyor. Nermin, çok hasta olduğunu öleceğini söyleyip, Ayşe’yi Nazım’a bırakmak istiyor. Baraj 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, Nazım’ın hala evli olduğunu öğrenecek mi?

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’ın Hala Evli Olduğunu Öğrenecek Mi?

Baraj 13. bölüm 1. fragmanında; Nazım, Nevin’in hasta olduğuna inanmıyor. Ona, kendisini daha yeni toparladığını, eğer Nehir olmasaydı daha da hayata dönemeyeceğini söylüyor. Nazım, Nehir’e evlenmek istediğini söylüyor, Nehir, onu sevdiğini söyleyince Nazım’ın aklına hala Nevin’den boşanmadığı geliyor. Nevin’e hemen onunla boşanmaları gerektiğini söylüyor. O ise, Nazım’dan boşanmayı kabul etmiyor.

İşte Baraj 13. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, Nazım’ın evlenme teklifine henüz bir cevap vermez. Ama ona aşık olduğunu Zerrin’e itiraf eder. Nazım, Nehir’e Ayşe’nin DNA testinin sonucu çıkana kadar evde kalacaklarını daha sonra onları göndereceğini söyler. Nehir, Ayşe kızı çıkarsa ne yapacağını sorar. O da, onlara para göndereceğini koruyacağını söyler. Nermin, DNA sonucu çıktıktan sonra onlara bir açıklama yapacağını söyleyip sürekli telefonda birileriyle görüşür.

Nehir, Nermin’in ve Ayşe’nin kollarındaki morlukları görür. Nermin’in, sevgilisinden dayak yediğini, kızını da dövmeye başladıktan sonra ondan kaçtıklarını öğrenir. Tarık ile Zahra, Halil’i gömerken birisi arabayla yanlarından geçer. Tarık, ona mezarı göstermeden yolda kaldıklarını yol yardımı beklediklerini söyleyip onu gönderir. Sonra Halil’i gömüp rahatlarlar.

Ertesi gün Tarık, o adamın yeni yapılacak inşaatın mühendisi olduğunu öğrenir. Adam hemen Tarık’ı tanır. Ama Tarık, benzettiğini söyleyip geçiştirir. İbrahim, adamın Tarık’ı başkasına benzetmediğini anlar. İnşaat tam da Halil’in mezarının olduğu yere yapılacaktır. Mezarın yerini değiştirmek için zamana ihtiyaç vardır ve Tarık, projeyi genel müdür olarak ertelemeye çalışır.

Durumu öğrenen Nazım, Kemal beyi arayıp onayı alır. İnşaat kazısı başlar. Tarık gidip korku içinde kepçeye takılacak ceset beklerken mezar boş çıkar. Zahra, mutfaktayken birini görür ve donup kalır. Yoksa Halil ölmedi mi? DNA sonucu çıktıktan sonra Nermin, çok hasta olduğunu az bir ömrü kaldığını kızına iyi bakmalarını söyleyip Ayşe’ye Nazım ile Nehir’e emanet eder.

 Baraj 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nermin Öleceğini Söyleyip Ayşe’yi Nazım’a Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler