Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Eski Sevgilisi Eda'nın...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Eski Sevgilisi Eda’nın Yaşadığını Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maria ile Mustafa, 10. yeni bölümüyle 8 kasım pazar günü ekrana gelecek. Müjdat, Melek’in babasının kendisi olduğunu söyler. Bunu duyan Mustafa, onu yumruklamaya başlar. Maria’nın Gonca’nın sırrını bilip sustuğunu öğrenen Kudret, ona çocuğunu doğurup istediği yere gidebileceğini söyler. O ise, çocuğunu hiçbir yere bırakmayacağını söyler. Mustafa’nın da Maria ile arası bozulur. Kudret, Gonca’yı kolundan tutup sürükleyerek kapıya atar. Nadire, Galip’i vurur. Niyazi, Nadire’ye onsuz bir hayat istemediğini söyler. Maria ile Mustafa 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mustafa, eski sevgilisi Eda’nın yaşadığını öğreniyor.

Pazar Dizileri 2020

Mustafa Eski Sevgilisi Eda’nın Yaşadığını Öğreniyor!

Maria ile Mustafa 10. bölüm 2. fragmanında; Mustafa, Gonca’nın sırrını bilip sustuğu için Maria’ya çok kızıyor. İkilinin arası bu yüzden bozuluyor. Müjdat, Gonca’yı çocuğunu kendisinden sakladığı için onu uçurumdan atmak istiyor. Ancak, son anda Gonca, bir hamleyle Müjda’tı uçurumdan aşağı itiyor. Mustafa, Galip’in elindeki Eda’nın yaşadığını öğreniyor ve gidip onu buluyor. Eda’nın ortaya çıkmasıyla Maria, Gonca’nın durumuna mi düşecek?

İşte Maria ile Mustafa 10. bölüm 2. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Kudret bey, oğlunun yaptığı kazadan sonra her yerde onu arar. Ondan bir haber alamayınca öldüğünü zanneder. Maria, Gonca’nın konuşmalarından şüphelenip odadan çıkmayı başarır ve onun odasına gidip telefonunu alır. Gonca’nın telefonundaki mesajlardan Mustafa’nın yaşadığını anlar. Ona hiçbir şey belli etmez.

Gonca, Maria’yı yurt dışına göndermek için uğraşır. Ama Maria, kaçıp Mustafa’yı Gonca’nın sakladığı yerden bulup hastaneye yatırıp tedavi ettirmeyi başarır. Mustafa, Maria ile konağa geri döner. Gonca ile Mustafa’nın boşanma davası görülür ve kili boşanır. Maria’nın Melek’in kendi kızı olmadığını bilen Gonca, valizlerini toplamaya başlar.

Kudret, oğlunun şerefine büyük bir davet verir. Melek, Maria’nın hamile olduğunu öğrenip anne ve babasının onun yüzünden ayrılacağını düşünüp evden kaçar. Mustafa, onu parkta bulup eve getirir. Gonca’yı tehdit eden kadın, hapisteki Müjdat’ı bulur ve Melek’in onun kızı olduğunu söyler. Müjdat, soluğu Mustafaların konağında alır. Tam da Maria ile Mustafa çıkmak üzereyken Gonca’yla konuşmak isteyen Müjdat ile karşılaşırlar. Gonca, korku içinde kalıp ne yapacağın bilemez.

Maria İle Mustafa 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kudret Gonca’yı Kapı Dışarı Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler