Ana SayfaDizilerMucize Doktor 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Babasının İçmeye Başladığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Babasının İçmeye Başladığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 36. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye, saldırıya uğramış bir genç kız getiriliyor. Onu, kurtaran ve Dicle’nin o hale gelmesine sebep olan kişi de hastaneye yaralı bir şekilde geliyor. Önder, Dicle’yi kurtardığını söyleyip taburcu oluyor. Ağır yaralı Çetin ise, asıl genç kızı kurtaran kişi olduğu ortaya çıkıyor. Ali, hamile bir hastanın ameliyatına giriyor. Yine, çocuğu kurtarmak odaklı olduğu için Tanju, endişe duyuyor. Ama Ali, hem hastayı hemde bebeği kurtarmayı başarıyor. Mucize Doktor 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazlı, babasının içmeye başladığını Ali’den öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nazlı Babasının İçmeye Başladığını Öğreniyor!

Mucize Doktor 37. bölüm 1. fragmanında; Adil hoca, sağlığına geri dönmek için bir ameliyata giriyor. Ali, Nazlı’ya babasının içtiğini söylemek için cesaretini topluyor ve ona durumu anlatıyor. Nazlı, alışverişi kendisinin yaptığını onun içki alacak parayı nereden bulduğunu Ali’ye soruyor. Ali, kendisinin ona para verdiğini itiraf etmek zorunda kalıyor. Nazlı, Ali’ye çok öfkeleniyor.

İşte Mucize Doktor 37. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye, saldırıya uğramış bir genç kız getiriliyor. İki genç adamda onunla birlikte hastaneye getiriliyor. Birisi ağır olmak üzere iki genç adamdan birisi Dicle’yi ona saldıran Çetin’den kurtardığını iddia ediyor. Çetin, çok ağır yaralı olduğu için konuşamıyor. Herkes, Önder’in Dicle’yi kurtardığını zannediyor ve polise verdiği ifade sonrasında hastaneden taburcu ediliyor.

Daha sonradan Dicle’ye asıl saldıran kişinin serbest kalan Önder olduğu anlaşılıyor. Nazlı, yıllar sonra babasına kavuşmasının heyecanını yaşıyor ve her gün eve büyük bir mutlulukla gidiyor. Onun, Ali’den para isteyip içtiğinden haberi olmuyor. Ali, bir türlü onun babasına para verdiğini ve onu içki alıp içerken gördüğünü söyleyemiyor.

Hastaneye, hayatı riskli hamile bir hasta geliyor. Ali, bu hastaya bakmak için büyük endişe yaşıyor. Ama, her ne olursa olsun ameliyata giriyor. Kadının ameliyattan önce kalbi duruyor. Ali, hastaya kalp pili takarak yaşatmayı öneriyor. Tanju, yukarıdan ameliyatı korkarak izliyor. Hamile kadın, Ali’nin fikri sayesinde kurtuluyor.

Mucize Doktor 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’nin Başı Yine Belaya Mı Giriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler