Ana SayfaDizilerAlev Alev 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Kızıyla İlk Kez Özgürlüğün...

İlgili Postlar

Alev Alev 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Kızıyla İlk Kez Özgürlüğün Tadını Çıkarıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Alev Alev, 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi, Cemre’nin ölmediğinden ve kaçtığından emin oluyor. Çiçek, Ali ile karşılaşıyor. Ama o onun yüzüne bile bakamıyor. Aynada kendisini gören Çiçek, Tomris’in istediğini kabul etmek zorunda kalıyor. Rüya, kendisini ve ailesini tehdit eden İskender’i polise ihbar ediyor. Cemre, Ömer’in yardımıyla kızına ulaşıp onunla kaçmayı başarıyor. Alev Alev 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre kızıyla, ilk kez özgürlüğün tadını çıkarıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cemre Kızıyla İlk Kez Özgürlüğün Tadını Çıkarıyor!

Alev Alev 3. bölüm 1. fragmanında; Cemre, kızıyla birlikte artık kuş gibi özgür olmanın mutluluğunu yaşıyor. Çelebi, karısının yaşadığını ve ona yardım edenleri tahmin ediyor. İlk şüpheli Ömer oluyor. Ömer, polisler tarafından o mekanı yakmakla tutuklanıyor. Rüya, Ömer’in tutuklandığı anda onun yanında oluyor ve polislere onun avukatı olduğunu söylüyor. Çiçek’in cenazesi gömülüyor. Ama, Şimay’ın yerine geçen Çiçek aynadan kendisini görüyor ve durumu kabullenmekten başka çaresi kalmıyor.

İşte Alev Alev 3. bölüm 1. fragmanı…

ALEV ALEV 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, Cemre’yi evine getiriyor. Ancak annesi onun kim olduğunu öğrenip bir an evvel Cemre’nin gitmesini istiyor. Ozan, yardım gecesinde çıkan yangında zengin erkeklerin kadınları ezip hatta ateşe atıp kendi canlarını kurtardıklarının haberini yapıyor. İskender, haberi okur okumaz gazetenin sahibini arayıp haberi sildirip onu yazan Ozan’ı işten kovduruyor.

İskender, Rüya’nın babasıyla konuşup eğer kızını ikna etmezse onu bitireceğini söyleyip tehdit ediyor. Rüya, babasının istediği yemeğe gittiğinde tekrar İskender’le birlikte olamayacağını söyleyip, gözleriyle gördüğü şeyi gidip polise anlatıyor. İskender’i, Çiçek’i öldürmekle suçlayan bir dilekçe veriyor.

Ozan işten kovulsa da eve gelip, kadına dair katliamın haberini yapıyor. Tomris, kendisine gelen Çicek’e kızının yerine geçmesini başka çaresinin olmadığını söylüyor. Çelebi, 7 kimliği belirsiz cesedin ve 8 kayıp insanın olduğunu öğrenince karısının hayatta olabileceğini düşünüyor. Ömer’in ismine ulaşıyor ve adamlarını onun mahallesinde bilgi almaları için gönderiyor.

Çelebi’nin adamları Cemre’yi görüyor. Cemre, kızına gönderdiği mesajla onun yalnız olmasını sağlıyor. Ömer’in sayesinde, Çelebi’nin adamlarını atlatıp kızını alıp evden çıkmayı başarıyor. Kızına kavuşan Cemre, Ömer’i arayıp ona teşekkür ediyor.

 Alev Alev 2. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Ömer Cemre’nin Kaçmasına Yardım Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler