Ana SayfaDizilerHekimoğlu 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Üzülerek Selin'i Ret Ediyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Üzülerek Selin’i Ret Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 25. yeni bölümüyle 17 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Memoli, Ateş’in görevinin başına geçer ve yeni bir hasta alır. Hastaya antibiyotik tedavisi uygulanmasını ister. Hastanın kalbi durup tekrar hayata döndürülür. Ama vücudunda ağır hasar oluşur. Ateş, hastaya yeni bir kalp bulunması gerektiğini söyler. Memoli ise buna izin veremeyeceğini söyler. Ateş’te ona bir karar vermesini, kurallara mı boyun eğecek, yoksa hayat mı kurtaracak? Hekimoğlu 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, üzülerek Selin’i ret ediyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Üzülerek Selin’i Ret Ediyor!

Hekimoğlu 25. bölüm 2. fragmanında; Memoli, attığı imzanın arkasında kalması gerekiyor. Anca bu imza onu zor durumda bırakıyor. Selin, Ateş’e duygularını itiraf ediyor. Ateş ise, onunla olamayacağını, onu mutlu edemeyeceğini söyleyip onu ret ediyor. İpek, Meimoli’ye, şu anki pozisyonunun geçici olmasaydı ne düşüneceğini soruyor. Bu teklifi yaparak İpek, Ateş’i gözden çıkarmak mı istiyor?

İşte Hekimoğlu 25. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1326979268199452678

HEKİMOĞLU 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye altı ay önce iki çocuk annesi bir hasta gelir. Emre, Behçet hastalığı teşhisi koyar ve ilaç verip gönderir. Kadın karın ağrısıyla tekrar Emre’ye gelir. Babasının ölüm haberini aldığı sırada gelen hastaya Emre, gaitada kan ve idrarda yanma olup olmadığı sorması gerekirken o sormadan ona mide koruyucusu verip gönderr.

Kadın kan kusmuş bir şekilde hastaneye getirilir. Midesi delinen hasta ameliyata alınır ancak organlarında derin hasar oluşur. Karaciğer yetmezliği yaşayan hastanın organ nakli olması gerekir. Kadının erkek kardeşi, hepatit c olmasına rağmen organını ablasına vermek ister. Nakil gerçekleştikten sonra adamın kanser olduğu, ablasına da kanser geçirdiği anlaşılır.

Üç ay ömrü kalır. Emre, onun başka hastanede ameliyat olup son günlerini çocuklarından ayrı kalmaması için ona, öleceğini söyleyip kararından vazgeçirir. Kadın öldükten sonra kardeşi kontrollerine Emre’ye gelmeye devam eder. Ablasının kızlarına bakmak zorunda olan ve sakat maaşıyla geçinemediği için evlerini satacağını öğrenen Emre ona, ablasının ölümüne neden olduğunu söyler.

Adam Emre’ye ve hastaneye dava açar. Kurul toplanır ve Emre, babasının ölüm haberini aldığı sırada hastanın geldiğini anlatır. Kurul Emre’yi bir haftalığına hastaneden uzaklaşma cezası verir. Ateş’i ise, başka bir doktorun denetlemesini ister. İpek, Ateş’e yeni patronunun Memoli olduğunu açıklar.

 Hekimoğlu 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Memoli Zor Bir Karar Vermek Durumunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler