Ana SayfaDizilerAlev Alev 2. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Ömer Cemre'nin Kaçmasına Yardım...

İlgili Postlar

Alev Alev 2. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Ömer Cemre’nin Kaçmasına Yardım Edebilecek Mi?

Show Tv’nin yeni dizisi Alev Alev, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, kaçmak ister. Ama Çelebi’nin kendisini yakalamasından ve yakaladıktan sonra yapacaklarından da korkar. İskender, Rüya’nın nişanı atmasından sonra onun babasına kızıyla nişan yoksa ortaklığında olmayacağını söyler. Rüya’nin karşısına çıkan İskender, attığı yüzüğü gösterip o yüzüğü tekrar takmak için kendisine yalvaracağını söyler. Çelebi, Tomris’e gidip karısının ölmüş olmadığını, ölmüş gibi gösterilmiş olup olamayacağını sorar. Alev Alev 2. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Ömer, Cemre’nin kaçmasına yardım edebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ömer Cemre’nin Kaçmasına Yardım Edebilecek Mi?

Alev Alev 2. bölüm 2. ön izlemesinde; Ozan, Cemre’yi kaçırmak için Ömer’den yardım ister. Ömer, Cemre’yi görünce kabul etmez. İkili tartışırken Cemre çok korkar. Onun zor durumda olduğunu anlayan Ömer, onlara yardım etmeyi kabul eder.

İşte Alev Alev 2. bölüm 2. ön izlemesi…

ALEV ALEV 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, en büyük kadın hakları savunucularından biridir. Ancak evde karısı Cemre’ye şiddet uygular. Cemre, kocasından boşanmak için uğraşır. Ama hiçbir avukat onun davasını kabul etmez. Çünkü, Çelebi onu adım adım takip ettirir. Cemre’nin kızını alıp kaçmaktan başka çaresi kalmaz. Çelebi, Cemre’ye şehir dışına çıkacağını söyleyip ondan vakıf yemeğine katılmasını ister. Cemre, kasadan para ve pasaportlarını alıp kaçmaya hazırlanır. Önce vakıf yemeğine gidiyor ve fırsatını bulup tuvaletin camından kaçar.

Çantasını kapkaççılara kaptırdığı sırada gazeteci Ozan’la tanışır. Ozan, onu tanıdığı için merak edip ona yardım eder. Hatta onu evine götürür. Vakıf yemeğinde büyük bir yangın çıkar. İskender, son anda nişanlısı Rüya’yı kurtarmasını isteyen Çiçek’i itip kendi canını kurtarır. Rüya, baygın yatarken onu görür. Ömer, kapatıldığı yerden kurtulup Rüya’yı kucağına alıp dışarı çıkarır. Çiçek, ağır yaralı hastaneye kaldırılır.

Bir çok kişi ölür. Tomris’in kızı da ölür. Ama Tomris, kızının eşyasıyla yüzü yanan Çiçek’in eşyalarını değiştirip onu tedaviye alır. Ali, hastaneye gider ve Çiçek’in öldüğünü öğrenir. Onun ölüm haberini Rüya’da alır ve yıkılırlar.

Alev Alev 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Kızını Da Alıp Kaçabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler