Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'la Kuzey Sonunda...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey Sonunda Nişanlanıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 39. yeni bölümüyle 14 kasım cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, yine kötü bir şey olmasın diye, önceki kız isteme olayında olan hiçbir şeyi istemez. Hatta Sefer, imaj bile değiştirip saçlarını sarıya boyatır. Kahveler içilir. Kuzey, Yıldız’ın yaptığı kahveyle yanıp su ister. Yaşar, Yıldız’a Kuzey’de gönlü olup olmadığını sorar. Yıldız, onun bileceğini söyleyip adeti yerine getirir. O sırada içeri birisi girip bu evliliğin olmayacağını söyler. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız’la Kuzey, sonunda nişanlanıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız’la Kuzey Sonunda Nişanlanıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm 2. fragmanında; Yıldız’ın istemesine son anda amcası geliyor. 20 yıl aradan sonra kavuşan ikilinin nişan hazırlıkları başlıyor. Nişan günü Sefer, şarkılarını söylüyor. Yıldız da çıkıp şarkı söylüyor. Kuzey, onu önce kıskanıyor. Ama şarkıyı Yıldız’ın kendisine hitaben söylediğini duyunca biraz rahatlıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Yıldız, asıl sapığın okul arkadaşı Bulut olduğunu anlar. Onunla öyle bir konuşuyor ki Burhan, ondan vazgeçmek zorunda kalır. Yıldız, Bulut olayını hallettiğini düşünüp Kuzey’e bir şey anlatmaz. Nahide, soyguncular tarafından esir alınır. Pembe ve Sefer, onları kurtarmaya çalışırken kendileri de adamların eline düşer.

Adamlar, ormanda onları bırakır. Nahide, uyanıklık edip altınları sahiplerine teslim etmek üzere gizlice alır. Cihan doktor, Pembe’ye bu yaptığından dolayı büyük tepki gösterir. Pembe, onunla yapamayacağını anlayıp nişanı atar. Kuzey, Yaşar’dan Yıldız’ı ister. Ancak. Yaşar onun kızını bir daha üzmesine izin veremeyeceğini ve onu sınavlarından geçireceğini söyler.

Herkes Kuzey’e destek veriyor. Kuzey, Yıldız’ın da desteğiyle onun her sınavından geçer. Ancak, en son sınavı yükseklik korkusu olduğu için yerine getiremeyip yere çakılır. Yaşar, Kuzey’in kararlılığını görüp ondan kızının elini bırakmaması konusunda yemin ister. Şahitler huzurunda Kuzey, Yıldız’ı üzmeyeceğine yemin eder. Yaşar, gelip kızını isteyebileceklerini söyler.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın İsteme Törenine Gelen Gizemli Kişi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler