Ana SayfaDizilerKefaret Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Kefaret Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Fox Tv ekranında yayınlanacak olan Kefaret dizisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Usta oyuncuları bir araya getiren dizinin hikayesi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kefaret dizisinin yapımcılığını 25 film üsteleniyor. Dizi, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabından diziye uyarlandı. Dizinin senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun diziye uyarladı. Kefaret dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni fragmanı da yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Pazar Dizileri 2020

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Yurdaer Okur kimdir?

Kefaret Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kefaret dizisinin 1. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Zeynep’in evliliğinden bir çocukları vardır ve çift boşanır. Ahmet, Zeynep’le evliliği bittikten sonra kızını ondan kaçırır. Baş komiser Sinan, Zeynep’e kızını bulmak için yardım eder. Büyük umutsuzluğa kapılan Zeynep, kızına kavuşmak için başka yollar denemeye çalışır. Zeynep, yüksek bir binanın tepesine çıkıp, ahaliye kızını istediğini yoksa kendisini oradan atacağını söyler. Kocası gelir ve Zeynep’i intihar etmemesi için ikna etmeye çalışır.

İşte dizinin ilk bölüm yeni fragmanı…

 

KAFARET DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Sinema ve filmlerin aranan oyuncularını bir araya getiren dizi, Kefaret Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Yurdaer Okur, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İlk tanıtımı yayınlanan Kefaret dizisinin ne zaman yayınlanacağı büyük bir merak konusu oldu.

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU!!

Fox Tv’de yayınlanacak olan, Kefaret dizisinde, mutlu mesut yaşayan evli bir çiftin, başlarına gelen bir olay sonrasında hayatlarının bir anda değişmesinin konu alıyor. Dizide Mert Fırat, bir polisi canlandırıyor. Dizide, Nurgül Yeşilçay ise, evli ve iki çocuklu Zeynep isimli bir müzik öğretmenine hayat veriyor. Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi canlandırıyor.

Mert Fırat Kimdir?

Kefaret Dizisinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kızına Ulaşabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler