Ana SayfaÜnlülerKefaret Dizisinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kızına Ulaşabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kefaret Dizisinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kızına Ulaşabilecek Mi?

Fox Tv ekranında yayınlanacak olan Kefaret dizisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Usta oyuncuları bir araya getiren dizinin hikayesi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kefaret dizisinin yapımcılığını 25 film üsteleniyor. Dizi, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabından diziye uyarlandı. Dizinin senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun diziye uyarladı. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin hangi gün ekrana geleceği iple çekiliyor. Kaferet dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınladı. Zeynep, kızına ulaşabilecek mi?

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Yurdaer Okur kimdir?

Zeynep Kızına Ulaşabilecek Mi?

Kefaret dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep’in evliliğinden bir kızı vardır. Karı kocanın evlilikleri bitiyor. Ahmet, Zeynep’le evliliği bittikten sonra kızını ondan kaçırıyor. Baş komiser Sinan, Zeynep’e kızını bulmak için yardım ediyor. Büyük umutsuzluğa kapılan Zeynep, kızına kavuşmak için başka yollar denemeye çalışıyor. Bakalım, Zeynep kızına kavuşabilecek mi?

İşte Kefaret 1. bölüm 2. fragmanı…

 

 

KAFARET DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Sinema ve filmlerin aranan oyuncularını bir araya getiren dizi, Kefaret Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Yurdaer Okur, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İlk tanıtımı yayınlanan Kefaret dizisinin ne zaman yayınlanacağı büyük bir merak konusu oldu.

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU!!

Fox Tv’de yayınlanacak olan, Kefaret dizisinde, mutlu mesut yaşayan evli bir çiftin, başlarına gelen bir olay sonrasında hayatlarının bir anda değişmesinin konu alıyor. Dizide Mert Fırat, bir polisi canlandırıyor. Dizide, Nurgül Yeşilçay ise, evli ve iki çocuklu Zeynep isimli bir müzik öğretmenine hayat veriyor. Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi canlandırıyor.

Mert Fırat Kimdir?

Kefaret Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler