Ana SayfaDedikoduHadise'den Kaan Yıldırım Sorusuna Beklenmeyen Yanıt

İlgili Postlar

Hadise’den Kaan Yıldırım Sorusuna Beklenmeyen Yanıt

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, “O Ses Türkiye” yarışmasında jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise ile Bebek’te akşam yemeği yedi. Yemek çıkışında basın mensuplarına yakalanan Acun Ilıcalı samimi açıklamalarda bulundu. İlişkisi hakkında soru yağmuruna tutulan Hadise’den Kaan Yıldırım sorusuna beklenmeyen yanıt geldi. İşte ünlü şarkıcının o açıklaması;

Büyük Aşk Pandemide Ortaya Çıktı

Pandemi döneminde herkesin evlere kapanması Hadise ve Kaan Yıldırım aşkının ortaya çıkmasındaki en büyük etkendi. Pandemiden bir süre önce görüşmeye başlayan çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu ancak Hadise’nin Kaan Yıldırım’ın evinde ünlü oyuncunun köpeği ile sosyal medya hesabında paylaşım yapması büyük aşkı ortaya çıkardı. İkili ilişki iddiaları karşısında sessiz kalsa da Hadise’nin O Ses Türkiye canlı yayına Kaan Yıldırım’ın evinden katılması ve Ilıcalı’nın göndermeleri bu aşkın gerçek olduğunun bir kanıtı oldu.

Hadise İle Kaan Yıldırım Aşkından İlk Poz Geldi…

“Yalan Haber”

Bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım’la birlikte olduğu bilinen ünlü şarkıcı Hadise bugüne kadar söylediği tüm büyük sözleri aşkla çiğniyor. Daha önceki röportajlarında asla erkek arkadaşıyla paylaşım yapmayacağını dile getiren ünlü şarkıcı Kaan Yıldırım‘la story atarak hayranlarını şaşırtmıştı. Bir süre önce çift hakkında gündeme gelen ayrılık iddialarının ise asılsız olduğu öğrenildi. Basında yer alan haberlere sessiz kalamayan Hadise Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek’in yatarken çekilen fotoğrafını Benek adına açtıkları instagram hesabından yayınlayan güzel şarkıcı, fotoğrafı “Yalan haberleri okudukça ben” notu ile paylaşarak ilişkilerine devam ettiklerini açıkladı.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise’den Kaan Yıldırım Sorusuna Beklenmeyen Yanıt

Yemek sonrası Hadise ve Ilıcalı mekandan birlikte ayrıldı. Ünlü televizyoncu, Hadise’yi görmediğim zaman özlüyorum. Mümkün olduğu kadar da görüşüyoruz, kendisinin kalbimdeki yeri farklıdır.” dedi. Hekimoğlu’nda rol alan Kaan Yıldırım’la aşk yaşayan Hadise, ilişkisi hakkındaki soruları “Sonra konuşuruz.” diyerek yanıtsız bıraktı.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler