Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Barış'ı Zeynep'in Evinde...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Barış’ı Zeynep’in Evinde Görüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mahkemede Mehdi’de Zeynep’ten boşanmayı kabul ediyor. Mehdi, dükkanını satıp yeni bir iş kuruyor. Zeynep, Mehdi’nin yanında bir kadın görünce onu kıskanıyor. Müjgan, Cemile’nin Nuh ile evleneceğini öğreniyor. Çıkan tartışma sonrası Zeynep, Kibrit’i ve Cemile’yi alıp evine götürüyor. Benal durumu Mehdi’ye anlatıyor. Mehdi, Barış’ı Zeynep’in evinde görüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Barış’ı Zeynep’in Evinde Görüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hakim, ikilinin boşanmak istemesinden sonra onların boşanmasına karar veriyor. Mehdi, hemen yeni işine odaklanıyor. O beklediği haber geliyor ve dükkanı satıp bayii açıyor. Dükkanı Burhan alıyor. Ancak bundan Mehdi’nin haberi olmuyor. Cemile ile Nuh, evlilik işlemlerine başlıyor. Fırsatını bulup durumu Mehdi’ye anlatamıyorlar. Müjgan, Burhan’dan Cemile ile Nuh’un birlikte olduğunu, hatta yakında evleneceklerini öğreniyor. Cemile, ablasından korktuğu için durumu inkar ediyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emine ile Zeynep, çay bahçesine gidiyor. Orada Mehdi, Nuh ve yanlarında bir kadınla otururken görüyor. Yanlarına giden Zeynep, Mehdi’yle konuşuyor. Mehdi Zeynep’i eski kadına eski karası olarak tanıştırınca kötü oluyor. Mehdi, işinin başına geçiyor. İşlerini yapan kadın Mehdi’yi gözüne kestiriyor. Onu gece bir evrakta imzanın eksik olduğu bahanesiyle evine çağırıyor. Ona içki ikram ediyor.

Müjgan, Cemile’nin çantasını karıştırıyor ve onun Nuh’la evleneceğinin doğru olduğunu anlıyor. Kıyameti koparıyor. Zeynep, iş yerinden bir arkadaşının doğum gününe Emine’yle gidiyor. Orada pek eğlenemiyor. Dönüşte Kibrit, ondan kendisini gelip almasını istiyor. Zeynep, Kibrit’i almaya gittiğinde Cemile’nin de çok kötü olduğunu görüyor ve ikisini de alıp eve getiriyor.

Mehdi, ertesi gün eve geliyor. Evde Benal’den başka kimse yoktur. Benal, Mehdi’ye durumu anlatmak zorunda kalıyor. Mehdi, Cemile ile Nuh’un birlikte olduğunu öğreniyor. Hemen, Zeynep’in evine gidiyor. Nermin, Barış beyi kahvaltıya davet etmiştir. Onlar kahvaltı yaparken Mehdi geliyor. Mehdi, Zeynep’le Barış’ı yan yana evde kahvaltı yaparken görünce donup kalıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’yi Başka Biriyle Görünce Fena Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler