Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi'yi Başka Biriyle...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’yi Başka Biriyle Görünce Fena Oluyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 19. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemile, Müjgan ablasına isyan edip Zeynep’le gider. Zeynep, Cemile ve Kiprit’i de yanına alır. Barış, Zeynep’in hayatındaki olanlardan onun büyük haksızlıklara uğradığını anlar. Benal ise, Mehdi’nin Zeynep’ten boşanmasıyla kendisine döneceğini zannedip evde onu bekler. Ama Mehdi, yeni bir sevgili bulup onunla birlikte olur. Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Mehdi’yi başka biriyle görünce fena oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’yi Başka Biriyle Görünce Fena Oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Mehdi’yle ilk tanıştığı yere gidiyor. Orada onu bir kadınla otururken buluyor. Mehdi, Zeynep’i kadına eski eşi olarak tanıştırıyor. Eski eş kelimesini duyan Zeynep, çok üzülüyor. Mehdi’de üzüntü içerisine giriyor. Sonra onunla konuşmak için evine gittiğinde Barış’la ailecek yemek yediklerini görüyor. Müjgan, Cemile’nin evlendiğini öğreniyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/tW596UQFvQ0

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep’in tutuğu evin sahibi ondan kefil ister. Oda Sultan ve annesiyle görüşmeye gider. Ev sahibi onların yalnız yaşayan kadınlar olduğunu öğrenince evini kiraya vermekten vazgeçer. Emlakçi, başka bir ev daha olduğunu ama onun biraz pahalı olduğunu söyler. Hep birlikte evi görmeye giderler. Zeynep’in aklına, Sultan’la Emine’yle aynı evde yaşayıp kirayı paylaşmak gelir. Sultan, evi görünce hemen kabul eder.

Barış bey, çalışanlarına bir moral yemeği düzenler. Zeynep ile Barış beyin orada konuşma imkanı olur. Barış, Zeynep’in boşanacağını orada öğrenir. Aynı şeyleri yaşayan Barış, Zeynep’e yakınlık gösterir. Zeynep, Barış’tan Nermin annesinin davasına bakmasını ister. O da akşam iki saat boşluğu olduğunu bir yemekte görüşebileceklerini söyler.

Sakine, kızının akşam vakti o adamla görüşmeye gitmesinden rahatsız olur. Nermin, dayanamayıp Sakine’ye sert çıkar. Mehdi, onları evin önünden Barış’ın arabayla aldığını görüp takip eder. Yemekte Zeynep Mehdi’yi görüyor ve tedirgin olup konuşmaya gittiğinde o ortadan kaybolur.

Barış, Nermin hanımın dosyasını inceledikten sonra davaya bakabileceğini söyleyip ona ümit verir. Mahkeme günü bir davası olan Zeynep’in huzursuz tavırlarından Barış bey ona izin verir. Ama o davaya girer. Çıkışta Barış, onun davadaki başarısını tebrik eder ve mahkeme saatine kadar ona yemek ısmarlamak ister. Zeynep’te kabul eder. ikili yemek yerken Mehdi, avukatıyla oraya gelir.

Zeynep, kalkıp Mehdi’ye nasıl olduğunu sorar. O ise cevap dahi vermez. Barış, isterse Zeynep’e avukatı olabileceğini söyler. Mahkemede, Zeynep’te Mehdi’de hakime boşanmak istediklerini söyler.

Doğduğun Ev Kaderindir 19. Bölüm 1. fragmanı Yayında! Mehdi Hemen Bir Sevgili Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler